Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Tot el soroll del món

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de Tot el soroll del món:

En Francesc creu que no podrà viure de nou una atracció amorosa com la que va sentir per la seva difunta dona. Però en un viatge de plaer a la República Dominicana, coneix la Marta, una turista barcelonina com ell a qui el marit va deixar per una altra dona. De manera inesperada, les seves afinitats els desperten sentiments amagats.Tots dos emprenen un recorregut per l'illa que inclou el país veí, Haití, on tenen com a guia una voluntària catalana d'una organització no governamental, la Núria, que també suscita l'interès d'en Francesc. Immersos de ple en un canvi personal, tots tres es veuen abocats a afrontar les seves pors i els seus desitjos, un repte que de sobte accentuen els embats de l'huracà Melinda.En el seu esperat debut en la novel·la, Vicenç Llorca planteja si és possible que ressorgeixi l'amor en persones marcades per una relació sentimental anterior. El resultat és una història atractiva i suggeridora. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tot el soroll del món

© Ivan Giménez Costa

Vicenç Llorca (Barcelona, 1965) és doctor en Comunicació Social i llicenciat en Filosofia i Lletres (Filologia Catalana). Amb una trentena de llibres publicats, s’ha dedicat sobretot a la poesia, l’assaig i la novel·la. En el camp de la prosa creativa, va escriure l’obra En absència de l’àngel (2000). En el camp de la novel·la, ha publicat Tot el soroll del món (2011) i Aquell antic missatge de l’amor (2018). Com a traductor ha fet versions al...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/05/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1229-2 | Codi: 383052 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Tot el soroll del món

En Pere s’ha llegit Tot el soroll del món, d’en Vicenç Llorca, i ens l’explica, de tot cor, al Nosaltresllegim:

Tot el soroll del món és una bona novel·la romàntica i una gran aventura pel Carib.

El seus protagonistes són en Francesc, que emprèn el viatge a la Republica Dominicana i Haití per “tornar viure” una mica després de la mort de la seva dona. El que passa és que ell creu que no podrà tornar a estar mai més amb cap altra dona… però és llavors quan coneix la Marta, una noia de Barcelona que també està de viatge i que, casualment, també se sent desgraciada després que el seu marit la deixés per una altra. Entre ells sorgirà una espurna d’amor… però els records del passat els pesen massa.

Tots dos aniran junts recorrent aquests països caribenys, i durant aquest viatge coneixeran la Núria, la seva guia, que també se sent atreta per en Francesc. Seguint els seus passos anirem a parar a racons impressionants d’Haití i la República Dominicana.

Durant aquest viatge quedaran atrapats per l’huracà Melinda i podrem comprovar com n’és de difícil iniciar una nova relació quan l’anterior ha estat desastrosa o ha tingut un mal final.

Totes les opinions de Tot el soroll del món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir