Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Tot Marvel:

EL PRIMER LLIBRE EN CATALÀ SOBRE EL CONEGUT UNIVERS CINEMATOGRÀFIC DE MARVEL.

El primer llibre en català sobre el conegut com a UCM (Univers Cinematogràfic de Marvel), en què s’analitza aquest fenomen sense precedents en la història del cinema i es donen eines, d’una manera àgil i divertida però també rigorosa, per entendre una trama que ja inclou més d’una trentena de pel·lícules.

El llibre, acompanyat d’il·lustracions originals d’Àlex Santaló, repassa els precedents del fenomen, el contingut de cada pel·lícula i com s’entrellacen les unes amb les altres. També comenta les sèries de televisió que se’n deriven, amb les dades més curioses dels personatges i de les seves respectives aventures cinematogràfiques.

A la part central inclou un mapa il·lustrat per explicar els esdeveniments de les pel·lícules que serveix de guia per entendre tot el que ha passat fins ara i tot el que podria arribar a passar.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Tot Marvel

© Arxiu personal de l'autor

Pep Prieto (Girona, 1976) és escriptor, periodista i crític de cinema i televisió. També és col·laborador habitual d’El món a RAC1 i dels programes Cafè d’idees de RTVE i El vermut de Llucià Ferrer a Ràdio Flaixbac. Escriu regularment al Diari de Girona, El Nacional i El Món de la Tele. Ha publicat les novel·les La disfressa de l’indigent, Mala premsa, La teoria de l’imbècil, Els llunàtics, Carnada, El mal pare i La dona eterna. També ha parti...

Llegir-ne més
© Xavier Serrano

Àlex Santaló (Barcelona, 1977) és il·lustrador i dibuixant de còmics. Ha dibuixat els còmics Me gusta el fútbol, Me gusta internet, 1714 Baluard i La magia del fútbol. Ha escrit i dibuixat els còmics 17: Vivir, revivir, sobrevivir i 2 tazas. Ha publicat dos reculls d’il·lustracions, Dibushits i Dibushits vol. 2. Il·lustra cobertes de novel·les i porta la part visual de Llibres del Delicte, Delictes Juvenils i Spècula.

... Llegir-ne més

Altres llibres dels autors

Continguts extra

Fragment
Tot_Marvel.pdf
Descarregar 2,99 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3121-7 | Codi: 10332901 | Format: 19,5 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Tot Marvel

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir