Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Ulls de gel

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Novel·la negra
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 800

Sinopsi de Ulls de gel:

La Cerdanya, l'escenari més bell i perfecte per a un crim

La Cerdanya, mes de novembre. Plou de matinada i una boira densa cobreix el fons de la vall. El cos d'en Jaume Bernat, el terratinent més poderós de la comarca, jeu inert sobre la terra gèlida d'una era. Entre els veïns, totes les sospites apunten a la Dana Prats: la seva família manté un litigi generacional amb la família Bernat per un assumpte de terres. Assetjada, la Dana demana ajuda a la seva amiga d'infància, l'advocada Kate Salas, que tornarà al seu poble natal disposada a demostrar la innocència de la seva amiga.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Ulls de gel

Carolina Solé (1966) va néixer en el si d'una família d'empresaris i va abandonar els estudis d'Economia per muntar el seu propi negoci en el sector tèxtil. Casada des del 1992 i mare de dos fills adolescents, aquesta voraç lectora i apassionada del cinema es va plantejar un canvi professional als quaranta i va començar un nou camí. Per això es va formar a l’escola d'escriptura creativa de l'Ateneu Barcelonès. Ulls de gel és la seva primera no...

Llegir-ne més
Vídeos de Ulls de gel

Continguts extra

PDF
Primer capítol ULLS DE GEL
Descarregar 346,84 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/03/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1603-0 | Codi: 383230 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Ulls de gel, de Carolina Solé

La Cerdanya és una vall del Pirineu on la calma és acompanyada per la verdor a l’estiu i el blanc de la neu a l’hivern. En aquest lloc, on molta gent de ciutat hi va a descansar, fer muntanya, esquiar i altres activitats de lleure, ningú no hauria pensat mai que hi pogués passar cap crim… fins que la Carolina Solé va escriure aquesta novel·la.

Sí, la Cerdanya és una vall en calma però, com a tot arreu, els rumors, els secrets i les mentides corren entre els seus habitants. I això crea un ambient opressiu, tancat i boirós, a l’alçada dels escenaris nòrdics o de qualsevol ciutat de l’est plena d’espies!

Ja sento una veïna: “I què dius que ha passat, Pepita, que han matat al Jaume Bernat? Ai ves, segur que ha estat la noia aquella, la Dana Prats… Des que la seva àvia va comprar aquella hípica sempre m’han semblat una família tota estranya, i han tingut més d’una baralla per terres amb els Bernat! Ara la Dana diuen que té problemes econòmics, i potser l’ha matat per això… Sort en té de la Catalina, la néta de l’excomissari Salas que és advocada i ha vingut a representar-la i a esclarir el cas! Tot i que ja saps com n’és d’esquerpa i estirada, que es porta malament amb el seu avi, amb lo bon home que és! Si es fa dir Kate des que viu a Barcelona… tu creus?”.

Aquest senyor llibre (en tots els sentits, un d’ells el volum de pàgines) em va acompanyar durant dues setmanes, que va ser el que vaig trigar a llegir-me’l!

I amb el final que té deixa la porta ben oberta a properes lectures dins d’aquest fabulós escenari natural. Us animo a que us perdeu dins les pàgines d’Ulls de gel i dels paisatges de la Cerdanya! Val la pena…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Ulls de gel

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
__fb_1343902517
- 10/03/2014

Un molt bon llibre per regalar!