Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Un creuer fora de sèrie

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Un creuer fora de sèrie:

Continuen les aventures de la família fora de sèrie!
La família XXL de l'Oriol i la Maria s'embarca al Perla del Mediterráneo, tal com van decidir un cop van cobrar l'herència de la tia Antigua. El vaixell els portarà a Roma, Mònaco, Venècia, Nàpols... i, per a alguns, serà el vaixell de l'amor. La Txari s'embolica amb el metge del vaixell, les adolescents s'enamoren del Sandro, el cantant que amenitza les nits del creuer i la Mar, la filla de l'Oriol, troba l'amor de la seva vida, el Gaël, un pijo molt educat i, en paraules de la Maria, ric del cagar. Tot es complica, o no, quan la Mar i el Gaël decideixen casar-se... 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Un creuer fora de sèrie

© Diazwichmann Photography

Sílvia Soler i Guasch (Figueres, 1961) és periodista. Ha escrit la col·lecció de contes Arriben els ocells de nit (1985) i les novel·les El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (Columna, 1998), L'arbre de Judes (Columna, 2001), 39+1, L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa (Columna, 2005) i 39+1+1, enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007). Sílvia és coautora de l'obra Ramblejar (1992), un vi...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1350-3 | Codi: 383068 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Un creuer fora de sèrie

La Montse s’ha cruspit en un tres i no res un llibre d’aquests que no es llegeixen… es viatgen! De fet, durant uns dies no la vam veure gaire perquè estava en Un creuer fora de sèrie amb la Sílvia Soler. Aquí teniu un resum de l’experiència:

Un creuer fora de sèrie és una novel·la que narra la història de l’Oriol i la Maria, que des d’un creuer de noces expliquen la seva… aventura?

El fet és que els protagonistes es casen però el mateix dia del casament ella es posa de part. Solució? La boda se celebra a l’hospital. A més, la Maria rep una herència de la seva tieta Antigua (sí, sí… la tieta es diu Antigua), però que ve amb unes condicions molt concretes: que la Maria estigui casada i que tingui una filla que acabi tenint el seu nom (una condició que es compleix perquè la nena que ha parit acaba dient-se així).

Amb el dineral que han rebut de la tieta l’Oriol i la Maria decideixen fer un creuer a bord de la Perla del Mediterráneo on hi conviden absolutament tota la família, una amiga (la Txari) i, a més, dos dels els “ex” de la Maria (i les corresponents parelles) i la “ex” de l’Oriol. A això, sumeu-li els fills de parelles anteriors, els fills dels “ex”, els germans, els sogres-pares, i l’àvia de la Maria: l’Estrellita (andalusa de Santa Coloma… “lo nuestro”!).

Per acabar-ho d’adobar, l’Oriol convida la cap de la tele on treballa però aquesta refusa anar-hi, i qui acaba anant al creuer és un treballador de la tele que té com a missió filmar absolutament tot el que vagi passant durant aquest viatge de somni (o d’insomni!).

A tot això li afegiu que la (primera) filla del nostre protagonista s’enamora d’un (com el descriu Sílvia Soler) “ric del cagar” i ja ho tindreu tot a punt per Un creuer fora de sèrie.

En aquest creuer viuran totes les aventures i desventures possibles i impossibles al més pur estil “Vacaciones en el mar”. ¿D’aquí el “fora de sèrie”?

És un llibre entretingut, molt fàcil de llegir, que m’ha agradat molt, i amb alguns capítols amb situacions delirants que malauradament recorden casos que tots hem pogut viure amb la família.

Us el recomano del tot. Sobretot perquè després de tornar a la feina, un llibre que et faci passar de parada a l’autobús perquè pots tornar a estar de vacances de nou, i a més, rient contínuament imaginant-te les situacions… és d’agrair! I molt!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Un creuer fora de sèrie

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir