Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els vells amics

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Els vells amics:

Cinc estudiants de Belles Arts viatgen a París per visitar la gran exposició que es va fer sobre Gauguin al Grand Palais a fi nals dels anys vuitanta. Aquell viatge, de només quatre dies, els durarà tota la vida. En Marc, la Lídia, en Mateu, l’Ada i en Santi teixiran, a partir d’aleshores, una amistat que sembla indestructible i que els mantindrà ancorats als vells temps, als anys dels grans anhels. Els protagonistes, però, entendran aviat que tan difícil és mantenir-se fidel a la vocació artística com renunciar-hi. I la vida, que cada vegada es torna més exigent, acabarà posant-los a prova.

A Els vells amics Sílvia Soler s’endinsa en l’apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l’amistat és un valor que cal preservar per sempre.

De vegades pensava que potser, en realitat, ja no érem amics, però que estàvem sentimentalment lligats a aquella amistat que, durant anys, ens havia sostingut. Potser ja no estàvem pendents els uns dels altres, però ens negàvem a deixar de veure’ns com un conjunt. Era com si, quan érem joves, un artista fabulós ens hagués immortalitzat en un retrat de grup i tots estiguéssim enamorats d’aquella pintura. 



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Els vells amics

© Diazwichmann Photography

Sílvia Soler i Guasch (Figueres, 1961) és periodista. Ha escrit la col·lecció de contes Arriben els ocells de nit (1985) i les novel·les El centre exacte de la nit (1992), El son dels volcans (Columna, 1998), L'arbre de Judes (Columna, 2001), 39+1, L'edat en què una dona sap que l'home de la seva vida és ella mateixa (Columna, 2005) i 39+1+1, enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007). Sílvia és coautora de l'obra Ramblejar (1992), un vi...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_vells_amics.pdf
Descarregar 771,08 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEls vells amics

1

A Els vells amics Sílvia Soler s’endinsa en l’apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l’amistat és un valor que cal preservar per sempre.

Opinions

«Les novel·les de Sílvia Soler atrapen els lectors abordant temes a vegades ingrats i intimistes amb una hàbil estructura narrativa»
La Vanguardia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/08/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-08-6 | Codi: 10224654 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els vells amics

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir