Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un dia

D. Nicholls

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 504

Sinopsi de Un dia:

Absolutament meravellosa... Emocionant i absorbent. KATE MOSSE

"Li va arrencar el cigarret de la boca.-T'imagino amb quaranta anys -va dir amb una mica de malícia-. Com si et veiés.Ell va somriure sense obrir els ulls.-A veure."L'Emma i en Dexter es coneixen la nit del 15 de Juliol de 1988 durant la seva festa de graduació a la universitat. Tenen vint anys, acaben de llicenciar-se i el futur sembla oferir-los totes les possibilitats que brinda el món a una parella jove. Malgrat que les diferències entre ells són nombroses, s'entenen de manera immeditata. En Dexter és de família acomodada, despreocupat i aficionat a les festes i les relacions d'una sola nit; però se sent atret per l'idealisme de l'Emma, un noia de classe treballadora, amant de la literatura i d'intel·ligència refinada. Tanmateix, aquell mateix estiu, en Dexter se'n va a recórrer Europa durant tot un any, mentre que l'Emma ha de romandre a Edimburg. Al llarg de vint anys, veurem com evoluciona aquesta història d'amor, les separacions i els alts i baixos, però també les retrobades i les alegries.No us perdeu els trailers del llibre: one day 1, one day 2, one day 3, one day 4.David Nicholls parla de la seva novel·la Un dia.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre Un dia

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/05/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1231-5 | Codi: 383282 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Esther Roig Giménez

Blog

L'editoria de Columna ens presenta Un dia!!

El dia 20 de maig publiquem un llibre meravellós titulat UN DIA. És sobretot una història d’amor, amb totes les lletres. Una autèntica love story. Però és també una novel·la sobre l’amistat, les dificultats per ser fidels a nosaltres mateixos i el pas del temps.

El 15 estem d'enhorabona. No és Un dia qualsevol…

En Marc s’està llegint Un dia, de David Nicholls, i li hem demanat que, aprofitant que avui és 15 (un dia cabdal en aquesta novel·la), ens en faci un tastet per tots nosaltres.

Jo no havia estat mai gaire de llegir novel·la romàntica però els amics del Nosaltresllegim em van dir “per què no ho proves? Aquesta val la pena!”. Dit i fet, primer em vaig mirar un parell de ressenyes que hi havia aquí i em vaig dir “i per què no?”.

La trama que va teixint en David Nicholls al voltant dels seus dos protagonistes està molt ben trobada i, una cosa que valoro molt a l’hora de llegir, té una elegància escrivint que fa que la lectura sigui àgil, distreta, absorvent… i que faci que no deixis el llibre en pau! Sabeu allò de dir que no pots parar de llegir? Doncs és exactament això.

El pas dels anys, amb aquest dia 15 de juliol com a leitmotiv, va desenvolupant els personatges en direccions oposades però sempre amb un nexe d’unió que, si no es compleix… marramiau! I és que si l’Emma i en Dexter, els protagonistes de la novel·la no es troben en aquesta data assenyalada i que s’inicia el dia de la seva graduació, en pateixen -i força!- les conseqüències.

També paga la pena que en una novel·la d’aquest estil no només es focalitzi l’atenció en la relació que puguin tenir els dos protagonistes, sinó també com evoluciona el seu entorn i el marc històric on trobem el relat del Un dia. I tot això anant per la meitat del llibre!

He vist més d’una banda que sovint la novel·la romàntica es desenvolupa a partir d’un instant tràgic, o que relaten en un flashback una aventura que no va poder ser… però el punt de partida d’aquest llibre és… diferent! El fet: ha aconseguit convertir-me en una mica menys descregut, o si més no, menys escèptic amb aquest gènere. I és que ho confesso, m’està agradant!

Un dia és una bona raó per iniciar-se en aquest món de la novel·la romàntica.

I és que un dia és un dia, però aquest 15 de juliol no és un dia qualsevol… És Un dia.

Totes les opinions de Un dia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir