Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un talp a l'Antiga Roma

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 3 a 5 anys
Col·lecció: Baobab
Nombre de pàgines: 32

Sinopsi de Un talp a l'Antiga Roma:

Una nova aventura del Talp Felip!

En Quim i en Pep acaben de tornar de Roma de vacances, i el talp Felip els espera impacient al jardí. Gràcies al seu rellotge màgic, aquest cop podran viatjar fins a la Roma de l’antiguitat! Un cop allà, tots tres visitaran els diferents indrets de la ciutat i coneixeran les construccions més emblemàtiques.

A més, també aprendran que a l’època dels romans les lletres també servien per comptar i ajudaran en Marc, el fill del cònsol, a trobar les lletres desaparegudes que algú ha amagat en diferents racons de la ciutat.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escolta un fragment de Un talp a l'Antiga Roma

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre els autors de Un talp a l'Antiga Roma

© Xulio Ricardo Trigo

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971). Escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt AvuiLa República L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes; La venjança del bandoler, que va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la His...

Llegir-ne més

Nascuda a Súria, la Coaner Codina es dedica al disseny gràfic i la il·lustració. El 2011 va crear el seu propi estudi especialitzat en direcció d’art, comunicació visual i il·lustració. Prèviament, havia realitzat imatges corporatives per a canals de televisió i participat en diferents projectes de disseny i  comunicació visual a Amsterdam i Buenos Aire. També col·labora com a docent a Elisava i a la Universitat de Vic.

En el món de la litera...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirUn talp a l'Antiga Roma

1

Títol que arriba després dels èxits Un talp al meu jardíUn talp a l'Antic Egipte.

2

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971) és escriptor i periodista, reconegut al món de les lletres catalanes. Va saltar a la fama amb la seva primera novel·la El pont dels jueus (2007), traduïda a diversos idiomes. Ha guanyat el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica el 2008 amb La venjança del bandoler, i el Premi Ramon Llull el 2018 amb La força d’un destí. El 2015 va escriure el conte infantil El nen dibuixat. Inicialment conegut per fer la secció de trànsit a Els matins de TV3, és actualment un personatge habitual en les tertúlies periodístiques del nostre país. Col·labora a El Punt Avui, El Mundo, El Món i Sàpiens.

3

Tornem a comptar amb les precioses il·lustracions de la Coaner Codina, que cada cop gaudeix de més prestigi i compta amb molts seguidors.

4

Tal i com ha passat amb els títols anteriors, els autors estan disponibles per a presentacions, tallers, contacontes allà on sigui.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-477-5 | Codi: 10317409 | Format: 28 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Baobab

Totes les opinions de Un talp a l'Antiga Roma

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir