Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Un talp als Jocs Olímpics

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 3 a 5 anys
Col·lecció: Baobab
Nombre de pàgines: 32

Sinopsi de Un talp als Jocs Olímpics:

Un altre viatge en el temps del talp Felip, aquesta vegada al jocs olímpics de l’antiga Grècia!

El talp Felip es retroba amb els seus estimats amics Quim i Pep. A l’escola dels dos nens se celebren unes jornades esportives amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics. El talp Felip els explica que els jocs olímpics ja se celebraven a l’època dels antics grecs, i amb el rellotge màgic decideixen anar a visitar la primera celebració dels jocs, al 396 aC a la ciutat d’Olímpia. Un cop allà, els tres amics coneixeran en Corebus, l’auriga de la princesa Cinisca, i la Perla, la seva euga. La Perla està malalta i no pot competir, però el Felip l’ajudarà a recuperar-se.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Un talp als Jocs Olímpics

© Xulio Ricardo Trigo

Martí Gironell i Gamero (Besalú, 1971). Escriptor i periodista. Llicenciat en Filologia Anglesa i en Periodisme, ha treballat a Ràdio Besalú, Ràdio Olot, Catalunya Ràdio i TV3. Col·labora en mitjans de comunicació com El Punt AvuiLa República L’Illa dels Llibres. Entre els seus llibres destaquen El pont dels jueus (2007), que ha estat traduït a diversos idiomes; La venjança del bandoler, que va guanyar el Premi Nèstor Luján de Novel·la His...

Llegir-ne més

Nascuda a Súria, la Coaner Codina es dedica al disseny gràfic i la il·lustració. El 2011 va crear el seu propi estudi especialitzat en direcció d’art, comunicació visual i il·lustració. Prèviament, havia realitzat imatges corporatives per a canals de televisió i participat en diferents projectes de disseny i  comunicació visual a Amsterdam i Buenos Aire. També col·labora com a docent a Elisava i a la Universitat de Vic.

En el món de la litera...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirUn talp als Jocs Olímpics

1

Martí Gironell (Besalú, 1971) és escriptor i periodista. Va saltar a la fama amb la seva primera novel·la El pont dels jueus (2007), traduïda a diversos idiomes. Ha guanyat el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica i el Premi Ramon Llull. Inicialment conegut per fer la secció de trànsit a Els matins de TV3, és actualment un personatge habitual en les tertúlies periodístiques del nostre país i col·labora amb diversos mitjans.

2

Un talp al meu jardí (2021) va ser el seu primer àlbum il·lustrat, amb gran èxit de vendes (acumula més de 4.500 exemplars) i 4 edicions. Després d’aquest primer volum, la sèrie es va ampliar amb Un talp a l’antic Egipte (2022) i Un talp a l’Antiga Roma (2023).

3

Il·lustracions de Coaner Codina, el complement gràfic indispensable perquè el personatge agradi a tants lectors.

4

Una de les claus de l’èxit de la sèrie és la incansable activitat promocional dels dos autors per tota Catalunya.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/03/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-764-6 | Codi: 10339129 | Format: 28 x 25,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Baobab

Totes les opinions de Un talp als Jocs Olímpics

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir