Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Utopia per a realistes

Perquè fer un món millor és un somni realitzable
Traductor: Marta Pera
Nombre de pàgines: 296

Sinopsi de Utopia per a realistes:

Perquè fer un món millor és un somni realitzable

La meitat de la població afirma que no se sent realitzada amb la seva feina, i gairebé la meitat de tots els llocs de tre - ball estan amenaçats a causa de la tecnologia i l’ús de les màquines. I mentrestant, després d’una interminable jor - nada laboral, acabem comprant coses que no necessitem. L’historiador i periodista holandès Rutger Bregman ens recorda que no cal seguir funcionant així, que el món no és estàtic i que les societats han canviat moltes vegades des de l’inici de la humanitat.

Aquesta guia cap a una utopia revolucionària però perfectament assolible posa al nostre abast múltiples estudis, anècdotes vívides i nombrosos experiments que han resultat ser un èxit allà on s’han dut a terme. Bregman ens mostra que cada fita de la civilització –des de la fi de l’esclavitud fins al principi de la democràcia– es va considerar en el seu moment una fantasia utòpica, ens guia a través d’un viatge increïble per la història, més enllà de les divisions tradicio - nals d’esquerra i dreta, i ens assenyala algunes idees per a les quals sembla que, per fi, ha arribat el moment. El que resulta del tot impossible és sostenir la hiperproducció i el con - sum tal com hem fet fins ara: el sistema econòmic menys realista de tots és aquest en què vivim actualment.

Utopia per a realistes és un d’aquells llibres curiosos que t’agafen per sorpresa i posen en dubte tot el que creies saber.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Utopia per a realistes

Rutger Bregman és un dels més joves i prominents pensadors d'Europa i ha publicat quatre llibres sobre història, filosofia i economia. La seva Història del progrés va ser guardonat amb el premi Belgian Liberales al millor llibre de no ficció de 2013. L'edició holandesa d’Utopia per a realistes es va convertir en un èxit de vendes nacional i va provocar un moviment de renda bàsica, que aviat va arribar a les capçaleres internacionals. Bregman h...

Llegir-ne més

Altres llibres de Rutger Bregman

Continguts extra

Fragment
Utopia_per_a_realistes.pdf
Descarregar 546,76 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16367-98-6 | Codi: 10178359 | Format: 14 x 21,5 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES | Traductor: Marta Pera

Totes les opinions de Utopia per a realistes

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir