Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Vaticangate

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Actualitat
Temàtica: Religió
Col·lecció: P.VISIONS
Nombre de pàgines: 368

Sinopsi de Vaticangate:

El complot ultra contra el papa Francesc i la manipulació del pròxim conclave.

Després de l'èxit del llibre Intrigues i poder al Vaticà, el periodista i historiador Vicenç Lozano, revela les trames ocultes d'un complot real el papa Francesc, una conspiració entre el sector conservador de l'Església Catòlica i la ultradreta, amb el suport del poder financer internacional. L’objectiu és avortar les reformes que ha iniciat Francesc, propiciar la renúncia i evitar que el pròxim conclave esculli un pontífex en la línia reformista de l'actual.

Qui s'amaga darrere les campanyes que titllen Bergoglio de malalt, usurpador, comunista, heretge i encobridor dels abusos sexuals? Qui són els líders d’aquest complot dins i fora de l'Església? Com pot contrarestar Francesc els atacs?

El Vaticangate va més enllà de l'actual pontificat i posa al descobert el pla per manipular el futur conclave. Els que volen salvar el llegat del papa Francesc tindran difícil evitar que tot hagi estat un somni impossible.

Lozano —que ha cobert durant trenta-cinc anys la Santa Seu per a TV3— s’ha infiltrat entre les bambolines del poder, ha donat veu a les fonts més valuoses i ha elaborat un reportatge que cal llegir.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Vaticangate

Vicenç Lozano és periodista, historiador i conferenciant, especialista en Itàlia i el Vaticà des del 1984. Ha estat redactor de la secció d’Internacional de TV3 del 1984 al 2019. Ha treballat en mitjans de comunicació com El 9 Nou, Avui, Diari de Barcelona, Mundo Diario, El País, i ha col·laborat amb la RAI italiana. Ha cobert també esdeveniments de gran abast comunicatiu i històric com les tres guerres dels Balcans, els macrojudicis a la Màfi...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Vaticangate.pdf
Descarregar 497,92 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-535-7 | Codi: 10318259 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS

Totes les opinions de Vaticangate

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir