Grup62
David Lagercrantz
1962
David Lagercrantz ©Cato Lein
©Cato Lein

David Lagercrantz

1962

David Lagercrantz (Suècia, 1962) és escriptor i periodista. Va debutar amb un llibre sobre l’aventurer suec Göran Kropp i de com va fer el cim de l’Everest, al qual va seguir la seva aclamada novel·la sobre Alan Turing L’enigma Turing. És l’autor d’un dels llibres de més èxit de la història recent de Suècia, la biografia de Zlatan Ibrahimovic, Jo sóc Zlatan Ibrahimovic.

El 2013 va ser escollit com a continuador de la celebrada sèrie Millennium, iniciada per Stieg Larsson el 2005 amb les novel·les Els homes que no estimaven les dones, La noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina i La reina al palau dels corrents d’aire, després de les quals Lagercrantz va escriure El que no et mata et fa més fort, L’home que perseguia la seva ombra i La noia que va viure dues vegades. Publicada a més de cinquanta països i amb més de cent milions d’exemplars venuts a tot el món, la sèrie Millennium és un dels fenòmens literaris més importants de tots els temps.

Obscuritas va ser el primer lliurament d’una nova sèrie de novel·la negra protagonitzada per en Hans Rekke i la Micaela Vargas.

Bibliografia de David Lagercrantz

Carregant...