Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'home que perseguia la seva ombra

Sèrie Millennium 5
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Marc Delgado Casanova
Nombre de pàgines: 608

Sinopsi de L'home que perseguia la seva ombra:

Primer descobreix la veritat.
Després, revenja’t.
Torna l’emoció. Torna Millennium.

La Lisbeth Salander està tancada a la presó de Flodberga, on mira d’evitar per tots els mitjans qualsevol conflicte amb la resta de les presoneres. Però quan es converteix en la protectora de la jove de Bangladesh que ocupa la cel·la veïna, la perillosa líder de les internes posa la Lisbeth en el seu punt de mira.

En Holger Palmgren visita la Lisbeth i li explica que ha rebut una sèrie de documents que contenen informació sobre els abusos que la jove va patir durant la infància. Llavors ella demana ajuda a en Mikael Blomkvist i tots dos comencen una investigació que pot treure a la llum un dels experiments més atroços que el govern suec va portar a terme durant els anys vuitanta.

A L’home que perseguia la seva ombra, la cinquena part de la sèrie Millennium, creada per Stieg Larsson, David Lagercrantz teixeix una història electritzant sobre l’abús de poder i les ombres que persegueixen la Lisbeth Salander des que era una nena.

«Salander i Blomkvist són tan absorbents com sempre. Lagercrantz demostra una connexió instintiva amb el món que va crear Larsson». Michiko Kakutaki, The New York Times

«David Lagercrantz ho borda». Lilian Neuman, Cultura/s, La Vanguardia

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'home que perseguia la seva ombra

David Lagercrantz© Cato Lein

David Lagercrantz (Suècia, 1962) és escriptor i periodista. Va debutar amb un llibre sobre l’aventurer suec Göran Kropp i de com va fer el cim de l’Everest, al qual va seguir la seva aclamada novel·la sobre Alan Turing L’enigma Turing. És l’autor d’un dels llibres de més èxit de la història recent de Suècia, la biografia de Zlatan Ibrahimovic, Jo sóc Zlatan Ibrahimovic.

El 2013 va ser escollit com a continuador de la celebrada sèrie Millenniu...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/09/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2286-4 | Codi: 10187925 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Un mapa en b/n al principio | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Marc Delgado Casanova | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'home que perseguia la seva ombra

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir