Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Bon dia, són les vuit!

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Bon dia, són les vuit!:

Per fi, Antoni Bassas ha deixat escrita la narració d’un programa que va fer història, El matí de Catalunya Ràdio (1995-2008). Bon dia, són les vuit! és un llibre que traspua periodisme i ràdio, on veiem els professionals que van gestar el programa cada dia i els col·laboradors que el van elevar a la categoria d’inoblidable, amb episodis que van fer vibrar l’antena cada matí durant més d’una dècada i que els oients encara recorden amb nostàlgia.

Però, més enllà del relat en primera persona de la veu que despertava el país, Bon dia, són les vuit! és, també, el llibre de la memòria col·lectiva d’un país que, progressivament, va anar trobant la seva veu.

«Van passant els anys, i des d’aquell matí assolellat d’estiu no he parat de trobar-me persones que se m’han acostat per explicar-me que van venir aquell dia a la Diagonal o que recorden què estaven fent en aquell moment en què vam deixar de compartir tots els matins, o que m’expliquen com van canviar la seva relació amb la ràdio. Aquest llibre està especialment dedicat a totes elles».

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escolta un fragment de Bon dia, són les vuit!

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre l'autor de Bon dia, són les vuit!

© Xavier Torres-Bacchetta

Antoni Bassas Onieva (Barcelona, 1961) va començar la seva carrera professional com a periodista esportiu. Després de debutar a Ràdio Joventut als camps de la Tercera Divisió, va incorporar-se a les transmissions dels partits del Barça de Joaquim Maria Puyal, primer a Ràdio Barcelona (1981) i després a Catalunya Ràdio (1985), tasca que li va permetre treballar durant catorze temporades als estadis més importants d’Espanya i d’Europa. Va recoll...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Josep Pla Guanyador Edició 2018 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/08/2019 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-82-6 | Codi: 10244154 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Bon dia, són les vuit!

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir