Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Bones intencions

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica

Sinopsi de Bones intencions:

Una novel·la optimista, amb personatges que busquen una nova oportunitat
Quan el món tranquil i ordenat de la Valèria -farmacèutica, casada, dos fills- s'ensorra sense avisar, no té més remei que superar la seva crisi amb l'ajuda de les persones que té més a mà: el seu pare, un avi de vuitanta anys amb poca memòria, i la dona que el cuida, una immigrant sense papers; la seva amiga íntima, que és decoradora; un veterinari solitari; una dona maltractada pel seu marit; un aturat de llarga durada deprimit, i un membre d'un grup d'exalcohòlics. Però qui ajuda a qui? Qui és el salvador i qui són els salvats? Tots descobriran que sempre hi ha segones oportunitats i que, com diu la dita: d'un gran mal en surt un gran bé -si un està al cas, és clar.
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Bones intencions

Maria Mercè Roca (Portbou, Alt Empordà, 1958). Escriptora i política, és diputada al Parlament de Catalunya des del 2003. Com a escriptora es dóna a conèixer amb el recull de narracions Sort que hi ha l'horitzó (1986), premi Víctor Català. Posteriorment passa a escriure novel·la amb Els arbres vençuts (1987), El present que m'acull (1987), premi Josep Pla, Perfum de nard (1988), La casa gran (1991), Greuges infinits (1992), Cames de seda, prem... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1484-5 | Codi: 10033293 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Clàssica

Blog

Les segones oportunitats sempre arriben en el moment adequat amb bones intencions

Bones intencions us pot semblar un títol un pèl cursi i ambigu però reflecteix ben bé el rerefons del llibre; les segones oportunitats de la vida. Segones oportunitats que a vegades se’ns escapen, deixem passar o ens hi enganxem com els llençols al matí. Per sort, la protagonista d’aquesta història, la Valèria, aprofita la dita castellana -tan escoltada a casa- del “no hay mal que por bien no venga”.

La Valèria és una dona que aparentment roman en una vida tranquil·la i plaent. Casada, amb dos fills, regenta una farmàcia juntament amb el seu marit. Tot se li capgira, però, quan descobreix que aquest té una aventura amorosa amb una noia xinesa bastant més jove que ell. A partir d’aquest moment decideix donar un gir inesperat a la seva vida i posar-hi el pessic d’emoció que li mancava. És llavors quan la Valèria s’embarca en un projecte que acollirà una gran família de personatges esgarriats sense motivacions ni propòsits.

El darrer llibre de l’escriptora Maria Mercè Roca -coneguda també pel serial televisiu Secrets de família o Delictes d’amor, premi Ramon Llull 2000, entre d’altres- és, en definitiva, un llibre lleuger, de fàcil lectura. Una relat optimista de personatges comuns que a través dels seus petits actes diaris ajuden a fer la vida dels altres més feliç o, si més no, més portable. Recomanable pels qui estiguin capgirats i/o ofuscats. Ara bé, no us espereu un llibre de moral a dojo, sinó una història entretinguda d’uns personatges de carrer.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Bones intencions

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir