Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Captivada per tu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Captivada per tu:

Sylvia Day ha captivat milions de lectors en més de quaranta països i s'ha convertit en una de les autores més llegides del món.

"En Gideon em diu que sóc el seu àngel, però ell és el miracle de la meva vida. És el meu guapíssim guerrer ferit, decidit a matar els meus dimonis mentre refusa enfrontar-se als seus.

Els vots que vam fer ens haurien d'unir amb més força que la sang i la carn. En canvi, van obrir antigues ferides, van revelar dolor i inseguretats, i van atraure enemics ressentits entre les ombres. Veia que el meu àngel se m'escapava de les mans, els meus pitjors temors es van convertir en realitat i van posar el meu amor a prova fins a uns límits que no sabia si seria capaç de suportar. 

En el moment més brillant de la nostra vida, la foscor del seu passat va envair i amenaçar tot allò que ens havia costat tant d'esforç d'aconseguir. Ens vam enfrontar a un terrible dilema: la seguretat familiar de la vida que havíem dut abans cadascun, o la lluita per un futur que de sobte semblava un somni impossible i perdut...".

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Captivada per tu

© Ian Spanier Photography

Sylvia Day és número 1 de The New York Times i autora d’èxit internacional, amb més de vint novel·les, que es venen a més de quaranta països. És l’autora més venuda a vint-i-vuit països, amb desenes de milions d’exemplars venuts. 

www.sylviaday.com
Facebook.com/AuthorSylviaDay i al Twitter @SylDay.

Llegir-ne més
NOVEL·LA ROMÀNTICA
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre Captivada per tu

Addictiva. Sexy. Apassionada. Captivada per tu, la quarta entrega de la sèrie Crossfire, és la novel·la que tots estàvem esperant, la continuació de la història d'amor més tempestuosa del moment.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/11/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1910-9 | Codi: 10098714 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Captivada per tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir