Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Cartes que sempre he esperat

Col·lecció: Ramon Llull
Nombre de pàgines: 400

Sinopsi de Cartes que sempre he esperat:

Hi ha llocs on les cartes van a morir. Hi ha qui espera una carta tota la vida.
Així comença aquesta novel·la marcada per l'atzar, l'espera i els secrets. Cada matí en Miquel, el carter d'un petit poble, passa per davant de la finestra de na Ricarda. Ella espera des de fa anys una carta, però quan aquesta finalment arriba ja és massa tard. En Lluís, el seu fill, queda marcat per la imatge d'una mare malenconiosa, sempre a l'espera de notícies, i per això comença a treballar a la secció de «cartes mortes» de Correus, el lloc on van a parar les cartes que mai no van arribar al seu destí. Allí troba les cartes perdudes de na Paula, que l'atrauen de forma misteriosa i inexplicable. Cartes que sempre he esperat és una novel·la captivadora i fascinant que gira al voltant d'uns personatges que busquen resoldre els enigmes de la seva vida per així tancar el passat i poder viure el present. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Cartes que sempre he esperat

© Frank Diaz Teres

Maria de la Pau Janer, nascuda a Palma, és professora de la Universitat de les Illes Balears, tasca que compagina amb les seves activitats televisives i com a escriptora. Ha escrit les novel·les Els ulls d’ahir, L’hora dels eclipsis (Premi de Narrativa Andròmina 1989), Màrmara (Premi Sant Joan 1993), Natura d’anguila (Premi Carlemany 1995 i Premi Prudenci Bertrana de votació popular al millor llibre de 1995), Orient, Occident. Dues històries d...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 14/01/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-197-9 | Codi: 10022700 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Ramon Llull | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Cartes que amaguen històries, i també les creen

Gran part del que llegeixo és llegit al tren. Amb aquesta novel·la, Cartes que sempre he esperat, a les mans perdia totalment les ganes que arribés la meva parada. Tancant el llibre de mala gana, em preguntava el perquè d’aquesta fascinació per les històries que amaguen les petites coses (llibres, cartes, pintures) i que també té en Lluís, un dels protagonistes de la novel·la.

Les cartes que esperen per Sant Jordi

Per aquest Sant Jordi em ve de molt de gust de regalar (més tard o més d’hora acabarà a les meves mans jeje) el darrer llibre de la Maria de la Pau Janer: Cartes que sempre he esperat. Tot i que pot sonar a tòpic o a excés romàntic emprar cartes perdudes (anhels, pensaments que mai no arribaran i que s’esperen…) crec que en un temps (...)

Totes les opinions de Cartes que sempre he esperat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir