Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Catalunya sense Espanya?

Crònica personal de seixanta dies de discòrdia: de l'Onze de Setembre al 9-N
Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Actualitat | Política
Col·lecció: P.VISIONS
Traductor: Anna Llisterri Boix
Nombre de pàgines: 312

Sinopsi de Catalunya sense Espanya?:

Anàlisi dels tres mesos que han canviat Catalunya i Espanya

Catalunya sense Espanya? és un relat escrit en forma de dietari personal del que ha passat entre la gran manifestació de l’Onze de Setembre del 2014 a Barcelona —que va obrir el curs polític del nostre país per tercer any consecutiu— i la votació del 9-N.

El debat al Parlament en què s’evidencien les diferències entre Artur Mas i Oriol Junqueras, la solemne signatura de la convocatòria de la consulta pel president Mas, la ràpida suspensió per part del Tribunal Constitucional a instàncies del govern espanyol, la divisió que això causa entre els partits sobiranistes, la reacció de Mas proposant el procés participatiu, el recurs de Rajoy contra el nou 9-N i finalment la participació de 2,3 milions de catalans a la votació... De tot això se’n fa ressò Joan Tapia, que explica, barrejant reflexió i anàlisi, les motivacions i les actuacions d’Artur Mas, Duran i Lleida, Miquel Iceta, Oriol Junqueras i Joan Herrera, entre altres, com també els nous moviments socials com l’ANC.

Catalunya sense Espanya? s’endinsa també en la relació entre l’independentisme i la greu crisi social espanyola, les reaccions de Mariano Rajoy i de Pedro Sánchez, i també la creixent presència de Podem. Amb el teló de fons de l’evolució d’Europa, en què cada cop tenen un paper més destacat els partits de protesta.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Catalunya sense Espanya?

Joan Tapia (Barcelona, 1946) és llicenciat en Dret i membre de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres. Ha estat director de La Vanguardia entre 1987 i 2000, director general de BTV i director de TVE a Catalunya. També va ser assessor del ministre d’Economia Miguel Boyer i director del Departament d’Informació i Relacions Exteriors de La Caixa amb Josep Vilarasau. És columnista a El Periódico de Catalunya, i col·labora en nombro...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/02/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-322-3 | Codi: 10118024 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Traductor: Anna Llisterri Boix

Totes les opinions de Catalunya sense Espanya?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir