Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Com canviar el món

Editorial: Fanbooks
Col·lecció: No Ficció
Traductor: Alexandre Gombau Armau
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Com canviar el món:

Encara és possible revertir la crisi ecològica que amenaça el nostre planeta

La famosa periodista americana Naomi Klein ofereix un manifiest de rebel·lió contra la crisi ecològica i climàtica a què estem abocant el nostre planeta. Repàs al passat, el present i el futur de les accions depredadores de l'home contra la natura, i es dirigeix especialment als joves fent una crida a l'acció, ja que no només formen part d'un moviment de canvi, sinó que el poden liderar, tal com ho demuestra el cas de Greta Thunberg. Amb propostes concretes per revertir l'amenaça climàtica, Naomi Klein alça la veu amb seny, intel·ligència i passió.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Com canviar el món

© Kourosh Keshiri

Naomi Klein  (Montreal, 1970) és la premiada autora dels best-sellers La doctrina del xoc (Empúries, 2007), No logo (labutxaca, 2008) i Barreres i finestres: notes des de la trinxera contra la globalització (Empúries, 2003) i coautora del documental The Take. Els seus llibres s'han traduït a vint-i-vuit llengües i han rebut nombrosos guardons. Les columnes que escriu per als diaris The Guardiani The Nationes publiquen arreu del món.

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Com_canviar_el_mon.pdf
Descarregar 351,45 K

Per què llegirCom canviar el món

1

Naomi Klein és l'autora del best-seller internacional No Logo: El poder de les marques, amb més d'un milió d'exemplars venuts a tot el món i que ha estat traduït a 28 idiomes.

2

Llibre rigorós alhora que accessible, que tracta una problemàtica candent, avalat per una “marca” (Naomi Klein) que li dona credibilitat.

3

La problemàtica mediambiental és un dels temes candents per al públic jove, que sintonitzaran especialment amb l'actitud directa i activa de l'autora en aquest manifest.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18327-63-6 | Codi: 10279674 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: No Ficció | Traductor: Alexandre Gombau Armau | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Com canviar el món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir