Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Com viure Jesús en família

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: ATRIUM
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Com viure Jesús en família:

La figura de Jesús continua sent un model de vida a seguir per a una multitud de persones. El seus valors, de solidaritat, justícia i amor, interpel·len encara avui.

Com es pot convidar els nens a seguir una persona que va viure fa dos mil anys? Té sentit parlar del fuster de Natzaret en el món dels videojocs i d'Internet? Sandra Buxaderas ha conversat amb quinze families d'avui que ens expliquen com han compartit la seva experiència cristiana amb fills de totes les edats. Algunes van a missa regularment, d'altres no, i algun dels pares ni tant sols és religiós, però cada una de els parelles s'esforça a transmetre els valors de l'Evangeli. El lector coneixerà de prop les diverses maneres que pares i fills tenen de convidar Jesús a casa per tenir una vida més plena i superar situacions adverses. El seu testimoni pot servir d'inspiració per viure Jesús més intensament a la pròpia família.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Com viure Jesús en família

Sandra Buxaderas (Barcelona, 1974), casada i mare d’una nena, és periodista. Ha treballat per als principals mitjans de comunicació catalans i espanyols: El Punt/ Avui, El Temps, Público, Tiempo, RNE, Cope, Ona Catalana, La Vanguardia i Serra d’Or, entre d’altres. Ha estat durant cinc anys corresponsal a Brussel·les i ha viscut també a Barcelona, Balears, Madrid i Roma. Durant dos anys va dedicar-se a la projecció internacional de Catalunya de...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-245-5 | Codi: 171741 | Format: 14 x 21 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ATRIUM

Blog

Com viure Jesús en família, de Sandra Buxaderas

L’Albert s’ha llegit Com viure Jesús en família, de Sandra Buxaderas, i ens el ressenya per a tots Nosaltres:

Sandra Buxaderas ha provat d’explicar, a Com viure Jesús en família, com viure i transmetre la fe en quinze famílies diferents. Per poder fer aquesta recopilació d’idees i experiències ha endreçat el llibre a partir de temes curts (tres o quatre pàgines) i els exposa en un ampli ventall de temes que ajuden a l’explicitació i vivència de la fe com ara els sagraments, l’estona de pregària familiar, o d’altres més quotidians com la taula, viatjar o cantar, i que es poden veure impregnades des de la senzillesa de Jesús.

Partint d’un títol clar i amb un discurs senzill mostra ordenadament les idees i ho fa sense grandiloqüències ni teologies difícils de llegir. Fa referències a l’Evangeli o a frases dites per personatges reconeguts de l’Església catalana com la Llum Delàs o el Manel Bellmunt, però sempre explicant els seus arguments emmarcats en el discurs de la família.

Barreja la senzillesa del discurs i dels elements que proposa com a pista amb la recerca de moments especials que es poden propiciar per a l’educació dels fills com ara les trobades internacionals de joves cristians o les anades a Montserrat. Com a creient que sóc, que des de la infància he crescut en escoles i entorns de lleure cristià i on inclús he treballat, no m’ha semblat que a simple vista m’hagi descobert quelcom que no coneixia. Alhora, des de la perspectiva nova de pare de nenes petites, m’ha fet recordar els molts aspectes amb els quals puc comptar per a la transmissió de la fe cap a elles. Algunes ja les fem actualment i d’altres les hem abandonat o ens les van fer a nosaltres de petits, però la meva dona i jo ja no les practiquem. De fet, recomenaré la lectura del llibre a la meva dona i quan se l’hagi acabat ens proposarem recuperar certes rutines que ens podien aportar molt en l’àmbit personal i espiritual a nosaltres i que alhora serien una bona experiència per a les nostres filles.

Si sou novells en aquest tipus de llibre, és una lectura ideal.

En prenem bona nota! Gràcies Albert!

Totes les opinions de Com viure Jesús en família

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir