Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Comelade, Casasses, Perejaume

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí

Sinopsi de Comelade, Casasses, Perejaume:

El lector d’aquest llibre visitirà Pascal Comelade a la seva casa de Ceret, passejarà amb Enric Casasses per l’Escala i viatjarà fins a un poble de la Rioja en companyia de Perejaume.

Aquest volum conté tres textos sobre tres artistes contemporanis. No es tracta ben bé de retrats ni d’estudis, sinó de l’expressió d’un reconeixement cap a l’obra de tres creadors que, treballant en camps diversos, afronten des de principis molt semblants la relació entre l’art, la vida i el lloc. Però, per articular aquest reconeixement, Toni Sala no es limita a descriure les obres musicals, poètiques o plàstiques d’aquests tres autors, sinó que s’acosta a la personalitat de cadascun d’ells i ens hi acosta a nosaltres. Així, de la mà de Toni Sala, el lector d’aquest llibre visitirà Pascal Comelade a la seva casa de Ceret, passejarà amb Enric Casasses per l’Escala i viatjarà fins a un poble de la Rioja en companyia de Perejaume.

"He agafat tres artistes catalans a la ratlla de la cinquantena, en un moment de plenitud però amb l’obra encara fent-se, encara embolicada amb les circumstàncies, encara magmàtica. Són tres artistes que els seus seguidors fruim directament, immediatament, perquè encara no han estat ni gaire popularitzats pels mitjans ni massa baquetejats pels estudiosos. Ells tampoc ho han buscat, i estic convençut d’haver-me posat on no em demanaven. Però, vist que això un dia o altre els havia de passar, i vist que he tingut la sort que s’hi avinguessin, m’hi he posat". Toni Sala.

Toni Sala va néixer a Sant Feliu de Guíxols l’any 1969. El seu primer llibre, Entomologia (1997), va guanyar el Premi Documenta. Pere Marín (1998) va ser la seva primera novel·la. Amb Bones notícies (2001) va proposar una mirada torbadora a les intimitats de la vida en parella. Petita crònica d’un professor a secundària (2001) va donar-lo a conèixer al gran públic. Amb Goril·la blanc (2002) va introduir-se en el gènere de l’autobiografia. A Un relat de la nova immigració africana(2003) va narrar les aventures d’un gambià a Catalunya. La seva novel·la Rodalies(2004) va guanyar el premi Sant Joan i li va valer el Premi Nacional de Literatura. Quatre dies a l’Àfrica (2005) relata un viatge al cor del continent africà.

Rústica sense solapes
Triar format
Format únic

Sobre l'autor de Comelade, Casasses, Perejaume

Toni Sala (Sant Feliu de Guíxols, 1969) va guanyar el premi Documenta amb el seu primer llibre de contes, Entomologia (1997). Amb Pere Marín (1998) es va estrenar en la novel·la. Amb els contes de Bones notícies (2001) va proposar una mirada torbadora a les intimitats de la vida en parella. Petita crònica d'un professor a secundària (2001) va donar-lo a conèixer al gran públic. Amb Goril·la blanc (2002) va introduirse en el gènere de l'aut... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/11/2006 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6808-4 | Codi: 10029653 | Format: 22,5 x 1,3 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de Comelade, Casasses, Perejaume

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir