Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Declaració d'invencions

Premi Mercè Rodoreda 2021
Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de Declaració d'invencions:

Un llibre de relats d’imaginació desbordant, lúdic i iconoclasta

Declaració d’invencions és un recull de relats que cremen la llengua, escrits des d’una concepció lúdica i irreverent de la literatura. Unes instruccions estranyament espirituals sobre com hauríem de caminar; el mite d’un sensesostre embriac que podria ser símbol de tot i de res; dos amics que s'expliquen batalletes surrealistes i emboirades de fum d’haixix, o la desesperació d’un entomòleg que intenta esbrinar per què el seu pare xiula a totes hores, són algunes de les històries del recull, gairebé sempre tenyides per les múltiples implicacions inherents al fet mateix de narrar. Amb els seus relats d’imaginació desbordant, plens d’un humor absurdíssim tan rialler com truculent, Ricard Sunyol ens enfronta a un món embogit que no deixa de donar-nos motius per explicar històries que ens glacin un somriure a la cara.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Declaració d'invencions

© Maria Rodenas

Ricard Sunyol (el Masnou, 1989), llicenciat en Cinema i Televisió per la Blanquerna – Universitat Ramon Llull, treballa a  Codea Studio, agència de publicitat de la qual és soci fundador i director creatiu. Declaració d’invencions és el seu primer llibre.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Declaracio_d_invencions.pdf
Descarregar 483,71 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/02/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-931-3 | Codi: 10292678 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: A TOT VENT | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Declaració d'invencions

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir