Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Deixar el món enrere

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Judith Raigal Aran
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Deixar el món enrere:

Una novel·la magnètica sobre dues famílies que no es coneixen i es veuen obligades viure junts el que sembla la fi del món. 

L’Amanda i en Clay acaben d’arribar a la casa de luxe que han llogat per una setmana per gaudir de les seves vacances: un descans de la vida de Nova York per passar temps de qualitat amb els seus fills adolescents i fer un tast del que és la bona vida. Però un truc a la porta a altes hores de la nit trenca l’encanteri. La Ruth i en G. H., una parella més gran, negra, que afirma ser propietària de la casa, hi han arribat aterrits. Aquests desconeguts diuen que una caiguda elèctrica general i sobtada ha deixat la ciutat col·lapsada i, sense un altre lloc on anar, han vingut a la casa buscant refugi. Però sense telèfon, internet o televisió, l’Amanda i en Clay no poden saber què està passant realment. Poden confiar en aquesta parella de desconeguts? I viceversa? Què ha passat a Nova York? La casa de vacances, aïllada de la civilització, és un lloc realment segur per a les seves famílies? I estan segurs els uns amb els altres?

Plena de suspens i totalment provocadora, Deixar el món enrere mostra la complexitat de les relacions humanes, de la paternitat, de les qüestions de raça i de classe social, i explora com es transformen els nostres vincles més forts –i se’n forgen de nous– en els moments de crisi.

 

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Deixar el món enrere

© David A. Land

Rumaan Alam és l’autor de les novel·les Rich and Pretty, That Kind of Mother i del best-seller del New York Times Deixar el món enrere. Els seus articles han aparegut a The New York Times, New York Magazine, The New Yorker, The New York Review of Books, Bookforum i The New Republic, on és editor i col·laborador. Va estudiar escriptura a l’Oberlin College i viu a Nova York amb la seva família.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Deixar_el_mon_enrere.pdf
Descarregar 602,27 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirDeixar el món enrere

1

Una novel·la de gran qualitat literària que representa d’una manera molt realista el funcionament de la ment humana en diferents situacions i edats. Psicològicament molt ben trabada. 

2

Netflix la durà al cinema amb Julia Roberts i Denzel Washington de protagonistes.

3

«Segurament el millor que he llegit aquest any». Kiley Reid 

«Intens, incisiu, m’ha encantat» David Nichols 

«Simplement impressionant...Un llibre extraordinari, alhora intel·ligent, atractiu i al·lucinant». Observer 

«Us mantindrà desperts fins i tot després d’haver-lo acabat». Mail on Sunday 

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2806-4 | Codi: 10279222 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Judith Raigal Aran | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Deixar el món enrere

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir