Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El cant del cucut

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Aurora Ballester Gasso | Josefina Caball Guerrero
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de El cant del cucut:

Una jove model amb problemes emocionals cau des del seu balcó de Mayfair en plena nit. Estirat al carrer nevat del famós barri londinenc, troben el seu cos sense vida. Tothom assumeix que ha estat un suïcidi, excepte el seu germà, que contracta els serveis de l’investigador privat Cormoran Strike perquè s’encarregui del cas.
Veterà de guerra amb seqüeles físiques i psicològiques, Strike porta una vida desastrosa. L’encàrrec li dóna un cert respir econòmic, però com més aprofundeix en el món complex de la model, més tèrbol sembla tot i més s’acosta a un gran perill.
Una novel·la de misteri elegant i absorbent, impregnada de l’atmosfera de Londres: des dels carrers més selectes de Mayfair fins als pubs amagats de l’East End o el bullici del Soho. 

«Molt poques vegades apareix un detectiu privat que atrau l’atenció del lector a l’instant. I aquí n’hi ha un que ho ha aconseguit. Galbraith té un do deliciós per evocar Londres i crear un nou heroi».
DAILY MAIL

«Una novel·la enlluernadora ambientada en el món de les models, els rappers, els dissenyadors de moda i els assumptes il·legals».
THE TIMES

«En una gesta poc habitual, Galbraith combina la figura d’un detectiu complex i convincent i la de la seva insòlita ajudant, igualment ben construïda, amb un crim desconcertant. […] Els lectors voldran tornar a trobar-se amb aquest memorable equip de detectius».
PUBLISHERS WEEKLY

«Robert Galbraith ha escrit un llibre d’allò més entretingut. […] O encara millor, ens ha presentat Strike, un protagonista enormement atractiu que sens dubte serà l’estrella de molts altres llibres de la sèrie. […] Ell i la seva ajudant Robin s’han convertit en un equip; el lector no podrà evitar esperar ansiosament les futures aventures dels dos protagonistes».
THE NEW YORK TIMES

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre El cant del cucut

«Un llibre molt bo per dret propi». THE INDEPENDENT

«Una història concebuda i explicada amb gran mestria». THE GUARDIAN

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/02/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-946-0 | Codi: 10118012 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductors: Aurora Ballester Gasso | Josefina Caball Guerrero

Totes les opinions de El cant del cucut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir