Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El cuc de seda

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Traductor: Laia Font Mateu
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de El cuc de seda:

Un cas únic només pot ser resolt per una ment única

Aquest cop, l’escenari és el món de la literatura, les editorials, els premis, les enveges, les rivalitats, els interessos... Un escenari que Rowling coneix molt bé.

Quan l'escriptor Owen Quine desapareix, la seva dona truca al detectiu privat Cormoran Strike perquè el trobi. Al principi, ella creu senzillament que ha tocat el dos un parell de dies, tal com ha fet altres vegades, i l'únic que espera de Cormoran és que el trobi i el faci tornar a casa.

Però a mesura que la investigació de Strike avança, resulta evident que hi ha alguna cosa estranya en la desaparició d'en Quine que la seva dona no sospita. L'escriptor tot just ha acabat un manuscrit ple de retrats i descripcions de totes les persones que coneix. Si la novel·la es publiqués, arruïnaria moltes vides. Això vol dir que hi ha força gent que el preferiria callat.

I quan la policia troba el cos d'en Quine, que ha estat brutalment assassinat en estranyes circumstàncies, comença una carrera contra rellotge per entendre les motivacions d'un assassí despietat. Un assassí totalment diferent de tots els que ha conegut fins aleshores.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Continguts extra

Fragment
El_cuc_de_seda.pdf
Descarregar 3,09 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre El cuc de seda

Segona entrega de la sèrie del detectiu Cormoran Strike i la seva assistent Robin Ellacott, de la mà de J.K. Rowling, sota el seu pseudònim per a la novel·la negra.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/03/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-561-2 | Codi: 10120981 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT | Traductor: Laia Font Mateu

Totes les opinions de El cuc de seda

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir