Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

El circ de la nit

Erin Morgenstern

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 512

Sinopsi de El circ de la nit:

El circ arriba sense avisar
«El circ arriba sense avisar. No el precedeix cap anunci, ni cartells enganxats en parets o tanques del centre, ni esments o anuncis als diaris locals. Senzillament ahir no hi era i ara hi és».I, si us endinseu en la seva misteriosa carpa, descobrireu un món de personatges tan tendres com excèntrics, l'amor més gran que us pugueu imaginar i una competició ferotge i decisiva. Dos joves marcats per la soledat i un talent molt poc convencional, un destí en joc i la màgia vertadera... Emocionant, seductora i addictiva, El circ de la nit és una festa per als sentits i per al cor.Pots veure el vídeo aquí.  
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1457-9 | Codi: 383123 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Esther Roig Giménez

Blog

El circ de la nit, d'Erin Morgenstern

Un circ que no avisa quan arriba o se’n va, però que quan torna sembla que mai hagi marxat. Tot envoltat per una sensació que et fa dubtar si el que veus, són trucs o és màgia real.

La multitud veu l’espectacle sense adonar-se del verdader rerefons, de lluita de poder entre dos mags, els millors il·lusionistes que han existit mai, entrenats per enfrontar-se, molt abans de que es coneguin.

Cadascú representa un pensament, dues maneres de viure la màgia totalment diferents. El que surti victoriós demostrarà quina es la millor.

Uns enfrontaments que van començar molt abans que naixessin, entre altres mags. Ara els ha tocat el torn a ells seguir amb aquest joc macabre, sense poder abandonar.

Però amb el que no contaven els seus mestres, els que els van escollir, és que creixeria entre ells un amor tan gran i apassionat que els portaria a un espiral d’emocions incontrolables, que farà perillar tot el que creuen, tot el que senten, i fins hi tot les seves vides.

Assassinats, encanteris, il·lusions i tots els personatges del circ, fan que aquesta història sigui perfecta per qui cregui en la màgia, en la fantasia i en un amor que pot perdurar per sempre.

Totes les opinions de El circ de la nit

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir