Grup62
Tapa flexible
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

El llibre del cementiri

Editorial: Fanbooks
Temàtica: Ciència-ficció
Temàtica: Fantasia
Col·lecció: Comic Books
Traductor: Josefina Caball Guerrero
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de El llibre del cementiri:

Fa falta un cementiri sencer per criar un nen.

El primer volum en format CÒMIC d'aquest títol de Neil Gaiman.

Ningú Owens, conegut per Ning, és un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no el criessin uns fantasmes i si el seu tutor no fos un ésser que no pertany al món dels vius ni al dels morts.

Un nen pot viure moltes aventures en un cementiri –un Home Anyil molt antic, una porta que dóna accés a la ciutat abandonada dels guls, l’estrany i temible Llisc. Però si en Ning surt del cementiri correrà el perill de trobar el tal Jan, que ja ha mort la seva família.

Tapa flexible
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El llibre del cementiri

Neil Gaiman, anglès de naixement i resident als Estats Units, és l’autor d’un gran nombre de llibres per a joves, el best-seller Coraline, la col·lecció de contes El cementiri sense làpides i altres històries negres, la novel·la infantil L'al·lucinant, galàctic i piràtic viatge del pare, entre d’altres. També ha escrit, per a adults, obres tan reconegudes i premiades com la col·lecció de còmics Sandman. La seva trajectòria inclou, a més, poeme...

Llegir-ne més

Altres llibres de Ciència-ficció

Coneix-ne més sobre El llibre del cementiri

Cada capítol d’aquesta adaptació de P. Craig Russell està il·lustrat per una figura del món del còmic, de manera que tots ells mostren una gran varietat d’estils i un gran talent. Junts donen vida de nou a la novel·la premiada i molt venuda de Neil Gaiman, El llibre del cementiri, en aquesta magnífica adaptació a novel·la gràfica de dos volums.

El volum primer conté el capítol 1 fins a l’interludi, mentre que el volum segon comprèn des del capítol 6 fins al final.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/10/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15745-98-3 | Codi: 10099822 | Format: 14 x 18,5 cm. | Tinta: 4/4 | Presentació: Tapa flexible | Col·lecció: Comic Books | Traductor: Josefina Caball Guerrero

Totes les opinions de El llibre del cementiri

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir