Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El mètode Checklist. Capítol 3: Singles

Editorial: labutxaca
Temàtica: Autoajuda | Relacions
Col·lecció: LB

Sinopsi de El mètode Checklist. Capítol 3: Singles:

-

 El mètode checklist revolucionarà la vida de tot aquell qui l'utilitzi. 142 llistes que et proposen solucions efectives als problemes domèstics quotidians, i que et suggereixen bons consells per conèixer-te millor a tu mateix i trobar les claus de l'èxit.Estàs preparat per deixar-te sorprendre per un mètode revolucionari?-Pensa quantes de les teves decisions diàries podrien ser més fàcils si tinguessis una llista amb tot el que no has d'oblidar. -T'agradaria saber tot allò que necessites quan prepares un viatge, una festa o quan has d'anar a comprar?-Vols no haver de pensar una i altra vegada com fer les mateixes coses, evitant així poder-te equivocar en un dels passos?-Segueix el mètode checklist!Un cop comencis a llegir aquest llibre, comprovaràs que el mètode de les llistes no només és infalible, sinó que és imprescindible. Porta'l allà on vagis i no oblidis personalitzar-lo per fer-lo del tot efectiu. Quan n'hagis comprovat l'eficàcia, faràs córrer la veu. I voldràs que tothom el conegui.  

eBook (Epub 2)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre les autores de El mètode Checklist. Capítol 3: Singles

Natalia Foguet ésllicenciada en Filosofia i té un màster en Resolució de Conflictes. A més es fundadora i directora d'una galeria d'art des de fa més de 20 anys i coguionista del documental Mosiés Broggi, ciència i ètica. Com a corredora és intermitent a causa dels genolls. Tot i així, segueix convençuda que és la millor manera, i també la més econòmica, de mantenir-se en forma. 

... Llegir-ne més

Martina Ros és filòloga, ha estat editora d'Edicions 62 durant dos anys per després ser director editorial del Grup 62 durant tres anys. Actualment exerceix com a consultora per a la publicació de llibres de no ficció divulgativa i a més d'inventar nou llibres, fa de scout per a editors. També col·labora amb l'Institut de Cultura de Barcelona.


Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/11/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-438-0 | Codi: 10034006 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: LB | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El mètode Checklist. Capítol 3: Singles

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir