Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Recupera la teva ment, reconquista la teva vida

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Recupera la teva ment, reconquista la teva vida:

Com rescatar l'atenció perduda en un món distret i hiperconnectat.

Cada cop som més impacients i estem més irritables.

Notes que et costa més parar atenció? Has sentit ansietat últimament? Toleres pitjor l’avorriment i el dolor?

Vivim en l’era de la gratificació instantània, en la cultura de la immediatesa i les recompenses, busquem la felicitat a cop de clic. Portem una vida agitada i intensa, i amb el mode fast activat. Sense adonar-nos-en ens hem convertit en drogodependents emocionals inundats de múltiples distraccions. Tot això té un impacte en la nostra capacitat de prestar atenció al que és important, d’aprofundir i de concentrar-nos.

La bona notícia és que podem rescatar l’atenció perduda, reconnectar amb nosaltres mateixos i amb tot el que és meravellós que ens envolta per trobar aquest equilibri emocional que tant desitgem.

En aquest llibre, la doctora Marian Rojas Estapé, amb el seu estil divulgatiu i científic, aprofundeix en aquestes qüestions i en altres. Et presenta la dopamina, l’hormona del plaer, i com afecta en la recerca de recompenses immediates que estan a l’ordre del dia, en la percepció del dolor, de l’avorriment i del malestar.

Recupera la teva ment, reconquista la teva vida t’ajudarà a aturar-te a pensar sobre com reacciones quan et trobes envoltat d’emocions que no saps gestionar i et proporcionarà eines perquè et comprenguis millor i així puguis recuperar el control de la teva vida.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Recupera la teva ment, reconquista la teva vida

© Carlos Ruiz

La doctora Marian Rojas Estapé és psiquiatra llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra. Treballa a l’Institut Rojas Estapé a Madrid i la seva tasca professional se centra de manera principal en el tractament de persones amb ansietat, depressió, trastorns de personalitat, trastorns de conducta, malalties somàtiques i trauma.

Ha participat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d’Espanya i és ambaixadora d...

Llegir-ne més

Artículos sobre Recupera la teva ment, reconquista la teva vida

Per què llegirRecupera la teva ment, reconquista la teva vida

1

Un llibre que aborda el canvi de paradigma a la societat actual; una societat que ha perdut la capacitat de parar, observar i aprofundir, que tolera pitjor el dolor i la frustració i que viu amb el mode fast activat.

2

Recupera la teva ment, reconquista la teva vida es convertirà en lectura de capçalera, ja que ens proporciona eines per gestionar aquests temes que ens preocupen de manera individual i com a societat: a les cases (tant a pares com a fills), a les escoles i universitats (professors i alumnes), en l'entorn laboral, en les relacions de parella...

3

La psiquiatra analitza temes de gran actualitat i molt presents cada dia als mitjans de comunicació: l'ús de les pantalles, el consum de pornografia, la gratificació immediata a cop de clic, la pèrdua d'atenció, la manca de son, les addiccions (xarxes socials, drogues, alcohol, sucre…).

4

Els seus anteriors llibres, Com fer que et passin coses bones i Troba la teva persona vitamina, han estat editats a més de 40 països i se n'han venut més de 3.000.000 d'exemplars a tot el món.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/04/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3209-2 | Codi: 10346106 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Recupera la teva ment, reconquista la teva vida

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir