Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Troba la teva persona vitamina

A la família, a la parella, als amics, a la feina
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Troba la teva persona vitamina:

De l’autora del best-seller Com fer que et passin coses bones, amb més de 200.000 exemplars venuts. 

Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses?

Quina és la bioquímica de l’amor? Com podem encertar a l’hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar?

Estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem de mantenir bones relacions amb aquells que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguem ferides emocio - nals que ens impedeixen connectar de manera sana amb el nostre entorn. Troba la teva persona vitamina t’ajudarà a comprendre el vincle amb els teus pares, els teus fills, la teva parella, els teus amics i els teus companys de feina alhora que entens la teva història emocional. Perquè quan un es comprèn, se sent alleujat.

La doctora Marian Rojas Estapé t’acosta a l’aferrament, a la infància i a l’amor des d’un punt de vista científic, psicològic i humà, i et parla d’una hormona fonamental, l’oxitocina.

Un llibre que t’impulsa a trobar persones vitamina, aquelles que treuen el millor de tu, t’inspiren, et donen suport i amb això fan millorar el teu sistema immune.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

 

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Troba la teva persona vitamina

© Carlos Ruiz

La doctora Marian Rojas Estapé és psiquiatra llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra. Treballa a l’Institut Rojas Estapé a Madrid i la seva tasca professional se centra de manera principal en el tractament de persones amb ansietat, depressió, trastorns de personalitat, trastorns de conducta, malalties somàtiques i trauma.

Ha participat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d’Espanya i és ambaixadora d...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Troba_la_teva_persona_vitamina.pdf
Descarregar 842,4 K

Per què llegirTroba la teva persona vitamina

1

El nou llibre de l'autora de Com fer que et passin coses bones parla de els relacions sanes entre persones, de com l'amor (de parella, fraternal, filial) ha de ser sa i positiu.

2

Un assaig divulgatiu que t'ajudarà a trobar la millor manera de relacionar-te amb les persones que t'estimes i a entendre com és la teva persona vitamina.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2786-9 | Codi: 10276441 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductors: Jordi Boixadós Bisbal | Núria Parés Sellarès

Totes les opinions de Troba la teva persona vitamina

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir