Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El mètode Guardiola

per què els líders amb sentit comú obtenen resultats descomunals

Miquel Àngel Violan

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de El mètode Guardiola:

Perquè els líders amb sentit comú obtenen uns resultats descomunals
Els 7 títols aconseguits per Pep Guardiola en dos anys al front del FC Barcelona palesen que estem davant un líder excepcional que basa en el sentit comú l'obtenció de resultats descomunals.L'autor analitza els valors que han fet de Pep Guardiola el millor entrenador de futbol del món i del Barça un model mundial d'excel·lència made in Catalonia.Un llibre que permet conèixer en profunditat les maneres de fer de Guardiola que l'han convertit en un referent mundial, així com les bases del seu lideratge que han fet del Barça un club triomfant i admirat arreu. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/09/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1305-3 | Codi: 383303 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Blog

El mètode Guardiola

Escric aquest comentari després d’haver gaudit del partit del Barça, ple de jugadors del B, contra el Ceuta.  Per què? Doncs perquè fa un parell de dies que em vaig llegir El mètode Guardiola, un llibre sobre aquest entrenador del Barça, el millor de la història pel meu gust...

El mètode Guardiola, de Miquel Àngel Violan

Tenim un culé molt culé al Nosaltresllegim. És en Marc. Aquí teniu la seva ressenya d’El mètode Guardiola, de Miquel Àngel Violan:

Avui és un dia importantíssim en la història de la Champions i el barcelonisme. Avui el Barça podria ser el primer equip que passa a semifinals d’aquesta competició per sisè any consecutiu! És per això que necessitem una dosi intravenosa de “coaching” barcelonista. Ja ho sabeu… el tema aquell del valor de tenir valors, i aquestes coses.

També podem resar a la Moreneta… però avui ens dedicarem al coaching d’El mètode Guardiola de la mà del Miquel Àngel Violan.

Aquest llibre està estructurat en més de 60 punts on s’explica com portar a terme els processos per “encoratjar” els equips, les persones,… en tots els àmbits de la vida (no només equips de futbol), tenint com a punt de partida el Barça de Guardiola, l’equip que ha aconseguit més èxits de la història del club.

Cada punt és un moment important de la seva era: el 2-6, l’obsessió i el detallisme de Guardiola, el gol d’Iniesta a Stanford Bridge a l’últim sospir contra el Chelsea de Mou… i a més, el que ja coneixeu: valors, ètica i estètica (el Barça juga bé, net i bonic!).

Del llibre, em quedo amb una de les cites que conforma un dels punts que estructuren el El mètode Guardiola:

La fórmula T + C és Talent + Compromís; calen els dos factors alhora.

Aquesta nit espero que al Camp Nou hi hagi talent, compromís. I si pot ser, Messi recuperat i jugant els 90 minuts, fresc com una rosa! Encara que això ho veig una mica magre…

Ei! I un parell de gols més que el PSG!

Totes les opinions de El mètode Guardiola

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir