Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El moment de la meva vida

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 480

Sinopsi de El moment de la meva vida:

De l'autora de "Gràcies pels records", "Postdata: T'estimo", "El regal" i "El demà comença avui".

« Estimada Lucy Silchester,Tens una cita el dilluns 30 de maig de 2011.Atentament,La teva vidaLa meva vida. El motiu era obvi.La meva vida em necessitava. S'ho estava passant malament i jo no li havia prestat prou atenció. L'havia perduda de vista i m'havia entretingut amb altres coses: amb la vida dels amics, amb temes de feina, amb el cotxe, vell i necessitat... Aquesta mena de coses. Havia ignorat la meva vida del tot. I ara m'havia escrit, m'havia convocat, i tan sols podia fer una cosa: hi havia d'anar i trobar-m'hi cara a cara». (pàg. 15-16)

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El moment de la meva vida

© Graham Keog

Cecelia Ahern va néixer i créixer a Dublín. Els seus llibres han estat publicats a cinquanta països, i n’ha venut vint-i-quatre milions d’exemplars arreu del món. Dues de les seves novel·les han estat portades al cinema i ella ha creat diverses sèries de televisió. Ha estat guardonada, entre altres, amb l’Irish Book Award for Popular Fiction. A Columna ha publicat Postdata: t’estimo (2006), Gràcies pels records (2009), El regal (2010), El demà...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/11/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1533-0 | Codi: 383182 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

El moment de la meva vida, de Cecilia Ahern

La Mireia s’ha llegit El moment de la meva vida, de la Cecilia Ahern, i ens el ressenya per tots Nosaltres:

Aquesta novel·la em va costar de començar, la veritat, però a mesura que anava avançant, la història s’anava fent més interessant. I ja va arribar un moment en què no me’n podia desenganxar!

La història tracta de com les mentides et poden passar factura a la vida; més val que visquis una realitat crua, que segur que més endavant millorarà, que no pas viure immersa en la teva pròpia mentida.

La nostra protagonista, la Lucy, rep una carta on la seva pròpia vida la cita, i no hi podrà fer res per no assistir a aquesta trobada que provocarà un gir de 180º de la seva vida.

Els canvis sempre són durs i difícils d’afrontar però la Lucy, amb l’ajuda de la seva vida, els seus amics i part de la seva família, podrà retrobar-se i tornar a ser franca amb sí mateixa, i així poder-ho ser amb tot el que hi ha al seu voltant.

A la Lucy, per posar-vos una mica el caramelet a la boca, li passa una cosa que la traumatitza, i aquest és l’inici de que basi la seva vida en una mentida darrere l’altra.

A més de la seva vida, l’ajudarà una conquesta que començarà com un joc i acabarà sent la seva ànima bessona o el seu complement: allò que necessitava per ser feliç novament.

És un llibre interessant. L’escriptora detalla les descripcions i et transporta al costat de la protagonista i sents les seves vivències des de molt a prop. Li ha atorgat un punt de bogeria quan s’anima a pujar als núvols de les mentides i explica la versió no real d’alguns dels fets viscuts.

Llegiu-lo, no us decebrà!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de El moment de la meva vida

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir