Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El món de Sofia (novel·la gràfica)

Col·lecció: LLIBRES SINGULARS
Traductor: Queralt Vila Vergés
Nombre de pàgines: 264

Sinopsi de El món de Sofia (novel·la gràfica):

La novel·la filosòfica dels 50 milions de lectors, reinventada com a espectacular novel·la gràfica

«Qui ets?». Un dia, la Sofia Amundsen, de 15 anys, rep una carta amb només aquesta pregunta. Després en rep un altra que diu: «D’on ve el món?». De pregunta en pregunta i de sorpresa en sorpresa, la Sofia entra en una aventura en què descobrirà les principals figures de la filosofia occidental i, sobretot, es descobrirà a ella mateixa. Però El món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és també una novel·la originalíssima, amb un desenllaç imprevisible, que s'ha convertit en un clàssic per a tots els públics i que ara Zabus i Nicoby reinventen com a novel·la gràfica.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre els autors de El món de Sofia (novel·la gràfica)

Jostein Gaarder (Oslo, 1952) va estudiar Filologia, Història de les idees i Història de la religió a la universitat d’Oslo, va ser professor de Filosofia i Història de les idees durant onze anys i és un dels escriptors més destacats del seu país. Entre les seves obres cal destacar El misteri del solitari, L’enigma del mirall, Vita brevis, El palau de les granotes o La noia de les taronges, però va ser amb El món de Sofia que va assolir l’èxit ...

Llegir-ne més

Dramaturg i guionista de còmic, Vincent Zabus viu a Namur. Poeta i profundament humà, primer escriu sèries juvenils a Spirou. Després imagina contes sensibles, Les Ombres i, tot seguit, Incroyable!, que veuen la llum tant al teatre com sobre el paper (amb Hyppolite), i guanyen nombrosos premis. Amb El món de Sofia, uneix les seves passions pel relat i la filosofia.

Llegir-ne més

Des dels anys 70 Nicoby ha publicat una quarantena de còmics, amb gran multiplicitat de gèneres, estils i formats i abraçant igualment l’autobiografia, l’humor, l’aventura, la crònica social o el reportatge, en àlbum i en premsa, per a la Revue Dessinée o Spirou, on publica regularment. Viu a prop de Rennes, al camp, lluny dels tubs d’escapament i els patinets elèctrics.

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Contingut extra Rosa Sensat
Descarregar 158,62 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Blogs

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/11/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18833-54-0 | Codi: 10304493 | Format: 19 x 24 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: LLIBRES SINGULARS | Traductor: Queralt Vila Vergés | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El món de Sofia (novel·la gràfica)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir