Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

El somriure de les dones

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Ramon Montón Lara
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de El somriure de les dones:

Un llibre que canviarà la teva vida
«La història que voldria explicar comença amb un somriure i s'acaba en un petit restaurant de Saint-Germain-des-Prés, on batega el cor de París, que té el prometedor nom de Le Temps des Cerises».L'Aurélie Bredin, responsable del restaurant Le Temps des Cerises després de la mort del seu pare, no és de les que creuen que les coses passen perquè sí. Un dia gris de novembre en què l'Aurélie se sent més deprimida que mai, descobreix un llibre titulat El somriure de les dones. Empesa per la curiositat, comença a llegir-lo i troba un passatge que parla del seu propi restaurant.I el que ara més desitja del món és conèixer l'autor del llibre, que l'ha salvada sense saber-ho. Li agradaria donar-li les gràcies i convidar-lo al seu restaurant. Però l'André, l'editor que publica el tímid autor anglès, es nega a fer arribar una carta al misteriós personatge. Tot i això, l'Aurélie no es dóna per vençuda i un dia rep una carta de l'esquiu autor. És llavors quan el destí es posa en marxa i conspira una trobada ben diferent de la que ella mai s'hauria imaginat...Podeu visitar el web del llibre.O veure el tràiler italià.Entrevista amb l'autor aquí. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El somriure de les dones

Nicolas Barreau

Nicolas Barreau (París, 1980) va estudiar llengües romàniques i literatura a la Sorbona.   Amb les seves novel·les anteriors, Die Frau meines Lebens (2007) i Du findest mich am Ende der Welt (2010), s'ha guanyat el favor del públic.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/01/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1487-6 | Codi: 383109 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Traductor: Ramon Montón Lara

Blog

El somriure de les dones

El somriure de les dones, de Nicolas Barreau, té com a protagonista una dona, Aurélie, que ha pasat per una mala ratxa amb la seva antiga parella i que és propietària d’un restaurant anomenat ‘Le temps des cérises’.

Després de dies de soledat i tristor, tot passejant per París, entra en una llibreria en la qual hi ha un llibre que li crida l’atenció. El que ella no sap és que aquest llibre parla d’ella i del seu restaurant: s’hi explica tota la seva vida.

Al·lucinada pel llibre, intenta concertar una trobada amb l’escriptor que ha escrit aquest llibre de la seva vida però el seu representant no li vol dir res d’ell: només fa que posar-se enmig per tal que a l’Aurélie li sigui impossible saber qui és aquest escriptor.

El llibre m’ha agradat molt perquè mentre el llegia podia recordar paisatges, llocs i moments de quan vaig visitar la bonica ciutat de París.

És una història d’amor molt bonica, que et fa viatjar pels carrers de la capital francesa mentre t’il·lusiones amb la història, i és un llibre que manté la tensió durant tot el relat mentre esperes saber si l’Aurélie podrà o no trobar-se amb el seu l’escriptor.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de El somriure de les dones

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir