Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El vel de la deessa

Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2020
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de El vel de la deessa:

Després de l’esclat de la Setmana Tràgica, un grup de dones francmaçones lluita contra el rol social imposat per assolir la llibertat anhelada.

Pocs mesos després de l’esclat de la Setmana Tràgica, Barcelona, atordida, s’arrapa a la vida. Un grup de francmaçones encapçalades per l’Ángeles López de Ayala, sota l’aixopluc de la Societat Progressiva Femenina, s’aferren a l’educació com a via per lluitar contra el rol social que els ha estat imposat pel fet d’haver nascut dones.

 

La descoberta d’una biblioteca peculiar les posarà sobre la pista d’una relíquia oculta capaç d’atorgar la força que necessiten per poder assolir la llibertat anhelada. Les acompanyaran el bibliòfil Gaspar Homar i un estudiant de la Universitat de Barcelona, lector àvid i enamorat dels mites antics i medievals.

Només una persona coneixia el parador de la relíquia... i acaba de morir. Per això s’hauran d’endinsar en l’espiritisme, un món especialment en voga. Inconformistes i lluitadors, tots junts faran el que calgui per aconseguir el seu objectiu.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de El vel de la deessa

© Elena Kaede

GLÒRIA SABATÉ va néixer a Barcelona. És doctora en Filologia i professora a la Facultat de Filologia i Comunicació de la Universitat de Barcelona. Autora de  diversos estudis acadèmics sobre literatura medieval, entre els quals destaca el

llibre Més enllà de la cort: els lectors potencials del Curial e Güelfa (2019), compagina la seva activitat docent amb l’escriptura. La filla de Lilith (2016) va ser la seva primera novel·la.

... Llegir-ne més

Altres llibres de Glòria Sabaté

Continguts extra

Fragment
El_vel_de_la_deessa.pdf
Descarregar 1,4 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Premis

Premi Nèstor Luján Guanyadora Edició 2020 Saber-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/07/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2667-1 | Codi: 10259215 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El vel de la deessa

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir