Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

El viatge de la humanitat

El big-bang de les civilitzacions: el misteri del creixement i de la desigualtat
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Traductor: Mireia Alegre
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de El viatge de la humanitat:

Un recorregut apassionat per la història de la humanitat. Les claus per entendre el misteri del creixement i la desigualtat.

Els darrers dos segles han estat decisius per al progrés de la humanitat. Mai abans la nostra espècie havia viscut un desenvolupament tan ràpid i brillant, gràcies sobretot als grans avenços tecnològics i al progrés en àmbits com l’educació, la salut o l’economia. ¿Per què s'ha produït aquest canvi tan notable? ¿Per què ha estat marcat per la desigualtat, aquest procés?

Aquest llibre és un viatge que comença fa 300.000 anys, recorre les diferents etapes de la història de la humanitat i ens revela quins factors han estat determinants per a l’evolució de les civilitzacions.

Gràcies a Oded Galor, un dels pensadors més destacats avui dia, descobrirem per què l’espècie humana es va mantenir estancada durant milers d’anys, per què el gran progrés que hem experimentat els darrers dos-cents anys ha comportat tanta desigualtat i com podem afrontar els problemes del futur del planeta i de l’espècie.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de El viatge de la humanitat

© Peter Goldberg

Oded Galor és Professor a la Universitat de Brown i pare de la teoria unificada del creixement. Ha estat un dels primers a explorar l’impacte dels  processos evolutius, la diversitat de la població i la desigualtat en el desenvolupament humà Les seves investigacions han reorientat la recerca en el camp del creixement econòmic. Ha codirigit el grup d’investigació NBER, que estudia la Distribució dels Ingressos i la Macroeconomia, i és professor...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_viatge_de_la_humanitat.pdf
Descarregar 643,7 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/03/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8010-9 | Codi: 10292878 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integrades en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Llibres a l'Abast | Traductor: Mireia Alegre | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El viatge de la humanitat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir