Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els jocs de la fam II. En flames

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Els jocs de la fam II. En flames:

Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però, per ara, la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafiant les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.«Collins aconsegueix captar l'interès per la força del personatge principal i dels secundaris». Pep Molist, El País
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els jocs de la fam II. En flames

Suzanne Collins viu amb la seva família i un parell de gats adoptats a Connecticut. Des del 1991 ha treballat com a guionista de televisió i és coneguda per la sèrie Cròniques de les Terres Baixes. Amb la trilogia d'Els Jocs de la Fam, que ara publiquem íntegrament a labutxaca, s'ha situat al capdamunt de la llista dels llibres més venuts del New York Times. Arran de l'èxit de la sèrie, se n'ha fet una adaptació cinematogràfica.

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/01/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-542-4 | Codi: 387646 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Blog

En flames. Els jocs de la fam 2, de Suzanne Collins

Tornem als móns fantàstics de l’adolescència.

La segona part d’Els jocs de la fam donen joc. I no només perquè tornen la Katniss, en Peeta, en Gale i la resta, sinó perquè, sobretot, incorpora nous personatges, noves visions de què signifiquen i què han significat al llarg dels anys els Jocs de la Fam entre els districtes i els tributs.

La Katniss del Districte 2 ha aconseguit tornar a casa, viva. I a més no ha tornat sola. Això des del Capitoli ho veuen com un desafiament i tenen perquè els Districtes -les rodalies-, segueixin l’exemple de la Katniss i desafiïn el poder establert. Per això, el Capitoli, en la seva infinita sapiència i crueltat aprofita la celebració dels 75 anys per fer una edició especial dels Jocs de la Fam i reunir-hi antics vencedors. D’aquesta manera, no només demostra que té poder sobre els tributs adolescents dels Districtes, sinó sobre tota la seva vida, les dels seus familiars i les de tothom que els envolta.

Amb el que no compta el Districte és que potser no li sembla bé a tothom, això de ser enviat a l’arena quan ja han passat uns quants anys des de la supervivència.

Sobretot és interessant veure com la subversió i la insurgència poden ser a tot arreu, encara que no siguin evidents, encara que no siguin, ni tan sols, deliberades. Un sistema opressiu sempre té alguna escletxa per on rebentar… encara que aquesta escletxa no sàpiga ni que existeix.

Totes les opinions de Els jocs de la fam II. En flames

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir