Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de El jersei:

Després de patir una embòlia que l’ha deixat sense parla i amb mobilitat reduïda, l’àvia Dolors s’instal·la definitivament a casa de la seva filla. Des d’un racó del menjador teixeix un jersei de llana per a la seva néta Sandra mentre analitza implacable tots els moviments dels habitants de la casa. Malgrat la normalitat aparent que s’hi respira, tots ells amaguen secrets inconfessables.

Des de la serenor i la perspectiva de qui va de tornada, la Dolors reflexiona sobre els embolics familiars i se submergeix en els seus propis records de joventut. Passat i present s’entreteixeixen a través del fil de llana del jersei per recompondre’ns la seva pel·lícula vital i descobrir-nos, finalment, que el secret més gran de tots és el que la mateixa Dolors ha guardat durant tota la seva vida.

Combinant una estructura impecable i uns personatges quotidians i entranyables, Blanca Busquets ha creat una novel·la humana i propera, un relat que uneix tres generacions de dones i ens mostra que, tot i que el món ha canviat, els sentiments i els desitjos de les persones sempre són els mateixos.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de El jersei

Blanca Busquets i Oliu (Barcelona, 1961) és escriptora, periodista i filòloga. Viu a cavall de Barcelona i Cantonigròs. Treballa a Catalunya Ràdio des del 1986 i ha treballat a Televisió de Catalunya durant set anys. Ha publicat amb l’editorial Proa, la novel·la Presó de neu (2003), i amb l’editorial Rosa dels Vents, El jersei (2006), Tren a Puigcerdà (2007), Vés a saber on és el cel (2009), La nevada del cucut (2010, premi Llibreter), La casa...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
El_jersei.pdf
Descarregar 469,99 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/01/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-62-3 | Codi: 10289946 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de El jersei

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir