Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Nosaltres dos

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 560

Sinopsi de Nosaltres dos:

«L’amistat deu ser això: els lligams invisibles amb algú que fa quinze anys que no has vist i és com si hi haguessis parlat abans-d’ahir».

El Kim i la Laura es coneixen a la universitat. Vénen de mons molt diferents. Ell, seductor i despreocupat, és fill d’un hoteler del passeig de Gràcia de Barcelona. Ella, de Banyoles, és senzilla, idealista i sap que la vida es basa en els detalls. Junts riuen, es diverteixen i, units pel vincle de l’amistat, superen els esculls del destí. Malgrat els seus camins divergents, saben que sempre hi són per ajudar-se. Tant se val la distància. Tant se val que triguin molt temps a retrobar-se. Són dos amics, com n’hi ha pocs, a prova de tot.

És possible l’amistat entre un home i una dona?

Després de l’èxit d’Algú com tu, Premi Ramon Llull 2015, Xavier Bosch s’atreveix a novel·lar el poder de l’amistat, i a explorar-ne els límits.



Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Nosaltres dos

© Aran B. P.

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 21 de juliol del 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels Reis (1994). L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Nosaltres_dos.pdf
Descarregar 646,07 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirNosaltres dos

1

El teló de fons és Barcelona, el luxe i el glamur del passeig de Gràcia i l’apassionant vida interior d’un hotel.

2

Nosaltres dos tracta de la recerca de la felicitat i aborda els grans temes universals de l’amor i les relacions humanes. Aquest llibre suposa la consolidació de Xavier Bosch com un dels millors narradors en llengua catalana.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/08/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-17420-07-9 | Codi: 10224653 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Nosaltres dos

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir