Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Paraules que tu entendràs

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de Paraules que tu entendràs:

Després dels èxits d’Algú com tu i Nosaltres dos, Xavier Bosch es consolida com el gran constructor d’intimitats de la nostra literatura.

«Aquella tarda no van tenir pressa. No els empaitava ningú i les hores es negaven a avançar. Van tornar a la ciutat sense posar la música del cotxe, van esborrar la boira del camí i van retrobar la pau de saber que ja no els quedaven preguntes urgents per fer-se».

La Mara Lincoln, aventurera incansable, organitza viatges exclusius per als seus clients. El Xavi Vera, arquitecte d’èxit, rep l’encàrrec de dissenyar la casa de la seva vida. La parella es disposa a brindar pel nou any en un hotel als Alps suïssos, amb els quatre amics de sempre. Tots sis riuen, juguen i són feliços, però res no és mai el que sembla. L’any que enceten pot canviar-ho tot. Paraules que tu entendràs és un retrat esmolat de la convivència. Una novel·la que explora les relacions de parella, els secrets de cadascú i l’ús que fem de la veritat. Amb una combinació de tendresa i ironia, de nostàlgia i recerca constant de la bellesa, els personatges es mouen pels replecs de l’ànima, disposats a emocionar-nos.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Escolta un fragment de Paraules que tu entendràs

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre l'autor de Paraules que tu entendràs

© Aran B. P.

Xavier Bosch va néixer a Barcelona el 21 de juliol del 1967. És autor de la trilogia de novel·les del periodista investigador Dani Santana: Se sabrà tot (Premi Sant Jordi 2009 i llibre més venut del 2010), Homes d’honor (2012) i Eufòria (2014). Anteriorment havia publicat els reculls de contes Jo, el simolses (1992) i Vicis domèstics (1998) i la novel·la juvenil La màgia dels Reis (1994). L’any 2015 va guanyar el Premi Ramon Llull amb Algú com...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 17/02/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18572-10-4 | Codi: 10271418 | Format: 13 x 20,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Paraules que tu entendràs

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir
Darrers comentaris
Marta_ac
- 24/05/2021

Xavier Bosch escriu molt bé, hi ha fragments molt bonics que parlen de les emocions, l'amor de parella o els records. Al text, però, li manca profunditat, els personatges són perfectes, rics, guapos, amb cases i cotxes de luxe, viatges de somni, fills de película; la casa d'Alella, el Lexus automàtic, el gimnàs Iradier, el despatx a Mitre, cap d'any a Venècia o un sopar a la Pedrera em van fer arrufar el nas més d'un cop. Tot massa bondadós, massa perfecte. Un Danielle Steel a la catalana.