Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els llenguatges de la veritat

Temàtica: Actualitat | Testimonis
Traductor: Marc Barrobés
Nombre de pàgines: 424

Sinopsi de Els llenguatges de la veritat:

La mirada lúcida i imprescindible de Salman Rushdie sobre l'actualitat política, la llibertat d'expressió i la censura o el cànon literari.

Els llenguatges de la veritat aplega els assaigs i articles de Salman Rushdie dels darrers vint anys: peces extraordinàries on brilla la seva fabulosa prosa, la perspicàcia crítica, l’erudició, i una ironia i sentit de l’humor insubornables. A través d’una àmplia varietat de temes, explora el fet narratiu com una necessitat humana, i al capdavall escriu, ben camuflada, una carta d’amor a la literatura mateixa. Rushdie explica què significa per a ell l’obra d’autors que van des de Shakespeare i Cervantes fins a Samuel Beckett, Eudora Welty i Toni Morrison. S’endinsa en la naturalesa de la veritat, es delecta en la vibrant mal·leabilitat del llenguatge i les línies creatives que poden unir l’art i la vida, i reflexiona sobre la migració i el multiculturalisme, la llibertat d’expressió i la censura.

En un període de canvis culturals transcendentals, Els llenguatges de la veritat és l’obra necessària del Rushdie més lúcid, un pensador original i compromès que enlluerna tant en la seva anàlisi de la cultura i la literatura com quan ens porta al terreny de la seva exuberant imaginació.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els llenguatges de la veritat

Salman Rushdie© Beowulf Sheehan

Salman Rushdie (Bombai, Índia, 1948) és l'autor de les novel·les Grimus; Els fills de la mitjanit (premi Booker Prize i Best of the Booker); Shame; Els versos satànics; Haroun i el mar de les històries; The moor’s last sigh; The ground beneath her feet; Fúria; Shalimar the clown; L'encantadora de Florència; Luka i el foc de la vida; Dos anys, vuit mesos i vint-i-vuit nits; La decadència de Nero Golden, Quixot (finalista del premi Booker) i Vic...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18833-82-3 | Codi: 10319269 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: BIBLIOTECA UNIVERSAL EMPURIES | Traductor: Marc Barrobés

Totes les opinions de Els llenguatges de la veritat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir