Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Els tres cognoms de Lucía van Haart

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de Els tres cognoms de Lucía van Haart:

El passat no és una veritat monolítica sinó que tot depèn de com el recordem, com l’expliquem, des d’on l’analitzem, per què ho fem i què hi busquem.

Hi ha fantasmes que mai no t’abandonen. Ho comprova el periodista Martín Genovés quan la Lucía, un antic amor, reapareix catorze anys després d’haver-se esvaït de la nit al dia. Ella vol que el Martín aclareixi què va passar entre l’Eva Marie Saint i el seu oncle, Zacarías Gil, aspirant a actor a la Barcelona dels anys trenta i exiliat de la Guerra Civil que acaba com a acomodador d’un cinema de repertori de la part alta de la ciutat. L’Eva Marie i el Zacarías podrien haver mantingut un breu afer sentimental després de l’estrena de Con la muerte en los talones al Festival de Sant Sebastià de 1959. Tot arrenca a partir d’una foto borrosa del Paris Match feta a Biarritz dies després del certamen. És una història impossible i Genovés ho sap, però s’hi fica perquè potser encara està enamorat de la Lucía. La investigació del periodista desenterrarà veritats, secrets i traïcions en un relat trepidant i absorbent.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Els tres cognoms de Lucía van Haart

© Anwar Puthu

Quim Aranda (Barcelona, 1963) és periodista. Ha treballat al Diari de Barcelona, El Observador de la Actualidad, El Mundo de Catalunya, l’Avui i és actualment el corresponsal al Regne Unit del diari Ara. Va ser guionista del programa cultural de Televisió de Catalunya Stromboli. Viu a Londres des del 2001. És autor de dues novel·les més: El avión de madera que logró dar media vuelta al mundo i La noia d’Aberdeen.

(Web) quimaranda.com

(Twitte...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Els_tres_cognoms_de_Lucia_Van_Haart.pdf
Descarregar 636,26 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 08/09/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2817-0 | Codi: 10280782 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Els tres cognoms de Lucía van Haart

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir