Grup62
Rústica amb solapes amb s/cob.
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Els ulls de Mona

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Els ulls de Mona:

Una gran novel·la iniciàtica que fa amb l’art el que El món de Sofia va fer amb la filosofia.

Cinquanta-dues setmanes és el temps que li queda a la Mona per descobrir tota la bellesa del món. Aquest és el temps que s’ha donat el seu avi, un home savi i imprevisible, per ensenyar-li, cada dimecres després de l’escola, una obra d’art, abans que ella no perdi —potser per sempre— la capacitat de veure-hi.
Junts, recorreran el Louvre, l’Orsay i el Centre Pompidou. Junts, s’admiraran, s’emocionaran i es faran preguntes, atrapats per l’espectacle d’un quadre o d’una escultura. A través de la mirada de Botticelli, Vermeer, Goya, Courbet,  Claudel, Kahlo o Basquiat, la Mona descobreix el poder de l’art i coneix què vol dir el do, el dubte, la melangia o la rebel·lió, un tresor preciós que el seu avi vol que ella aprengui per sempre.

Rústica amb solapes amb s/cob.
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Els ulls de Mona

© Roberto Frankenberg

Thomas Schlesser és director de la Fundació Hartung-Bergman, dedicada a la promoció del seu llegat. També ha estat professor a l'École Polytechnique i és historiador de l'art, autor de nombrosos llibres que ja són referents. És especialista en el segle XIX i en Gustave Courbet en particular.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/03/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-19729-22-4 | Codi: 10340260 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes amb s/cob. | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Imma Estany Morros

Totes les opinions de Els ulls de Mona

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir