Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de EM PRENYADES:

Si has estat, estàs o estaràs embarassada, aquesta és la teva novel•la!

Laura: “Intenta recuperar el Predictor que navega desorientat en el líquid groc. No pot ser més rosa. No hi ha dubte. Aquella és la primera aparició del seu futur fill o filla. Què serà?”.

Emma: “El projecte estarà enllestit abans que ella doni a llum, això sens dubte. Només queden uns quants detalls per lligar, tenir l’ok definitiu dels brasilers… Quan es comença a notar la panxa?”.

Sílvia: “És al bany de la consulta de la ginecòloga. En pocs minuts li practicarà l’amniocentesi i està molt nerviosa”.

Rita: “Ja no podia esperar. N’acabava de fer quaranta i no estava per perdre ni una hora més. Va agafar el mòbil i va marcar el número de la consulta del seu ginecòleg. Res aturaria el seu desig de ser mare, encara que estigués sola”.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de EM PRENYADES

Bea Cabezas i Blasco (Barcelona, 1976) és llicenciada en periodisme i ha treballat principalment al setmanari El Temps i al diari Avui, on va publicar els seus primers escrits de ficció a la columna "Bleecker and Broadway, el dietari de Joan Bois", des de Nova York. Ha completat la seva formació literària vinculada al món del teatre a través de la Sala Beckett i els cursos de dramatúrgia de l'Obrador. El 2008 va publicar la novel·la El monesti...

Llegir-ne més

Altres llibres de Beatriz Cabezas Blasco

Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1648-1 | Codi: 383239 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Blog

Em prenyades, de Bea Cabezas

Si la nova novel·la de la Bea Cabezas em produeix el mateix efecte que l’anterior, La ciutat vertical, ja em puc anar preparant… I és que després de llegir la primera no només em vaig enamorar de Nova York sinó que vaig agafar un avió i em vaig plantar al vell mig de Times Square, enamorant-me de Manhattan. Ara però, ens porta quelcom ben diferent: Em prenyades. Una novel·la fresca, divertida i que crea addicció. Ens parla d’embarassos simples, dobles i d’altres que a vegades es fan més complicats, però també de les qui seran les protagonistes de la novel·la:  les embarassades i el periple del que suposa conviure durant 9 mesos amb una vida al teu ventre mentre el teu cos pateix tot mena de canvis que, sovint, no acabes d’entendre.

Escrita en clau d’humor però capaç d’emocionar, l’autora ens presenta la Laura, la Rita, la Sílvia i l’Emma, quatre embarassades i uns mons aptes per a qualsevol públic. La Laura ja en té dos, una setmana sí, una setmana no. L’Emma és arquitecte i per fi, just ara que està embarassada, li arriba l’oportunitat laboral de la seva vida. La Sílvia ja té experiència, però aquestes coses a vegades poden diferir una mica del que ja s’ha viscut. I finalment, la Rita, que als seus 40 anys decideix que ja n’hi ha prou d’esperar.

Totes quatre tenen una història per explicar i estic segura que Nosaltres gaudireu d’allò més amb el seu viatge. Rieu i emocioneu-vos amb elles.  La nova novel·la de la Bea Cabezas no us deixarà indiferents!

Totes les opinions de EM PRENYADES

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir