Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Esclaus del desig

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Esclaus del desig:

El cas número 30 del famós comissari Brunetti.

L'aparició de dues noies inconscients i amb ferides greus a l'entrada de l'hospital civil de Venècia encarrila Brunetti darrere la pista de dos joves venencians que podrien haver incorregut en un delicte d'omissió del deure de socors.

Però el que en un primer moment semblava una negligència o una frivolitat, aviat posa en evidència alguna cosa més greu: una connexió amb una xarxa mafiosa que es dedica al tràfic il·legal de persones, i que porten fins a Venècia immigrants africans. Brunetti i la seva gent hauran d'unir forces amb el capità del port, que fa anys que segueix la pista als traficants.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Esclaus del desig

Ivan Giménez-Seix Barral

Donna Leon, d’origen espanyol i italià, va néixer a Nova Jersey el 1942. Va estudiar a Perusa i a Siena, va treballar com a guia turística a Roma, com a redactora de textos publicitaris a Londres i com a professora d’anglès en diverses escoles nord-americanes d’Europa i d’Àsia. Des del 1981 viu a Venècia, dedicada de ple a les seves dues grans passions: l’òpera i la literatura. Experta en música barroca, és la productora i consultora artística...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Esclaus_del_desig.pdf
Descarregar 421,88 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirEsclaus del desig

1

Novel·la negra de la bona per llegir a l'estiu.

2

El cas número 30 de la gran dama del crim, Donna Leon (Premi Carvalho 2016), i Brunetti, un dels comissaris més estimats pels lectors catalans i amb 20 milions de lectors al món.

3

Una investigació ben actual, i apassionant, sobre com funcionen les xarxes de tràfic de persones a Europa. Un tema social que evidencia el compromís cívic i ètic de l'autora.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 02/06/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7954-7 | Codi: 10276009 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Esclaus del desig

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir