Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Les aigües de l'eterna joventut

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de Les aigües de l'eterna joventut:

La comtessa Demetriana Lando-Continui confia que Brunetti aclareixi les fosques circumstàncies que, ara fa quinze anys, van marcar tràgicament la vida de la seva néta, en provocar-li una lesió cerebral irreversible. Segons la policia aquella nit la noia es va tirar a l’aigua dels canals víctima de la depressió i de les drogues. Un home begut, Pietro Cavanis, va arribar a temps i va evitar que la noia s’ofegués. Les lesions, però, ja eren massa greus. La comtessa mai ha cregut la versió policial i vol que Brunnetti reobri el cas. Ni la noia ni Cavanis recorden res del que va passar. Així que Brunetti haurà de posar el nas als arxius i racons d’una Venècia envaïda de turistes, recelosa dels immigrants i amb una joventut desencantada i sense expectatives.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Les aigües de l'eterna joventut

Ivan Giménez-Seix Barral

Donna Leon, d’origen espanyol i italià, va néixer a Nova Jersey el 1942. Va estudiar a Perusa i a Siena, va treballar com a guia turística a Roma, com a redactora de textos publicitaris a Londres i com a professora d’anglès en diverses escoles nord-americanes d’Europa i d’Àsia. Des del 1981 viu a Venècia, dedicada de ple a les seves dues grans passions: l’òpera i la literatura. Experta en música barroca, és la productora i consultora artística...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Les_aigues_de_l_eterna_joventud.pdf
Descarregar 742,98 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLes aigües de l'eterna joventut

1

Aquest nou cas torna a situar-se en una Venècia actual, envaïda pels turistes, recelosa dels immigrants i amb una joventut desencantada i sense expectatives.

Altres llibres de Novel·la negra

Opinions

«Donna Leon deixa els lectors sense alè»
The observer
«Donna Leon s'inscriu clarament, com Manuel Vázquez Montalbán, en la novel·la negra mediterrània, i n'és un dels exemples més propers i brillants»
Veridecte del Premi Pepe Carvalho

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/01/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-50-2 | Codi: 10174727 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Les aigües de l'eterna joventut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir