Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La meva pròpia història

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Traductor: Núria Parés Sellarès
Nombre de pàgines: 192

Sinopsi de La meva pròpia història:

L’autobiografia de Donna Leon: una dona gens convencional. Una vida aventurera a través de les històries.

La vida de Donna Leon amaga moltes sorpreses. I ella en sap molt,  d’explicar històries. Als vuitanta anys ha decidit recapitular i ha escrit aquest llibre tan personal.

D’on va treure el seu nom Donna Leon? Què feia per guanyar-se la vida abans de dedicar-se a escriure? Com és la vida quan la teva imaginació té una inclinació criminal?

Donna Leon ha tingut una vida gens convencional. Amb la seva habilitat novel·lística transforma les seves experiències a Amèrica, Iran, Aràbia Saudita, Itàlia (per descomptat) i Suïssa en una lectura captivadora. Un viatge per tot el món, des d’una infantesa en una granja americana fins a les peculiars festes de pijama, ja emancipada, enmig dels tocs de queda a l’Iran, les dificultats financeres i fins i tot un Fiat 600.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La meva pròpia història

Ivan Giménez-Seix Barral

Donna Leon, d’origen espanyol i italià, va néixer a Nova Jersey el 1942. Va estudiar a Perusa i a Siena, va treballar com a guia turística a Roma, com a redactora de textos publicitaris a Londres i com a professora d’anglès en diverses escoles nord-americanes d’Europa i d’Àsia. Des del 1981 viu a Venècia, dedicada de ple a les seves dues grans passions: l’òpera i la literatura. Experta en música barroca, és la productora i consultora artística...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
La_meva_propia_historia.pdf
Descarregar 477,72 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/09/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8131-1 | Codi: 10326567 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: El Balancí | Traductor: Núria Parés Sellarès | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La meva pròpia història

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir