Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Fenòmens extrems

La crònica de quatre grans desastres naturals que ens han marcat
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Actualitat
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 184

Sinopsi de Fenòmens extrems:

La crònica de quatre grans desastres naturals que ens han marcat.

Fenòmens extrems descriu, a partir de testimonis, quatre fenòmens que han marcat la història de catàstrofes naturals dels darrers temps: els incendis de l’Alt Empordà (2012), el desbordament del Francolí (2019), el temporal Gloria (2020) i l’erupció volcànica de La Palma (2021).

Un llibre per als amants de la meteorologia i els fenòmens naturals i per als que volen preservar el planeta contra el canvi climàtic.

«Amb la seva voluntat de pedagogia, la Mònica ha parit aquest llibre que teniu a les mans. Una dissecció molt meticulosa del que han estat quatre grans fenòmens naturals extrems que hem viscut en l’última dècada ben a prop nostre. Un incendi, una riuada, un temporal i una erupció volcànica. Foc, aigua, vent i terra. Els quatre elements desbordant la capacitat humana de contenció». Xavi Bundó, periodista.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Fenòmens extrems

Mònica Usart Rodríguez (Molins de Rei, 1984). Llicenciada en Física i màster en Meteorologia. Dona del temps de RAC 1 i RAC105. Cada matí em podeu escoltar a El món a RAC 1 amb el Jordi Basté i al Matina, Codina! amb l’Ernest Codina. A banda d’informar cada dia de si cal agafar el paraigua, sortir amb ulleres de sol o posar-se pedres a les butxaques, també faig un pòdcast, Oxigen, a la plataforma RAC+ 1. En aquest espai revivim episodis extrem...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/02/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-3014-2 | Codi: 10317725 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Fenòmens extrems

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir