Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Fins on arriba la memòria

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica | Sèrie Clàssica
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Fins on arriba la memòria:

Una novel·la que posa en qüestió la veracitat d’un relat convertit en mite, alhora que reivindica el paper de les dones republicanes durant la Guerra Civil.

Una novel·la que posa en qüestió la veracitat d’un relat convertit en mite, alhora que reivindica el paper de les dones republicanes durant la Guerra Civil.

Maria Sans i Moyà podria ser la infermera que el novel·lista nord-americà Ernest Hemingway va conèixer quan treballava de corresponsal a la zona republicana durant la Guerra Civil espanyola i en qui s’hauria inspirat per escriure Per qui toquen les campanes. Així ho creu l’arquitecte Agàpit Borràs quan es presenta a casa d’ella seixanta anys més tard per explicar-l’hi.

Amb aquest punt de partida, l’argument de Fins on arriba la memòria es desplega com un ventall per oferir una amalgama d’històries que s’entrellacen les unes amb les altres, totes a l’entorn d’un hospital de les Brigades Internacionals.

«Hi havia dones que es mereixien molt més que ella aquell protagonisme, va pensar. Dones que van lluitar contra el feixisme abans, durant i després de la guerra. Dones que van continuar comprometent la seva llibertat, la seva integritat física, posant en perill fi ns i tot la seva vida».

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Fins on arriba la memòria

© Arxiu personal de l'autor

Pere Anglas és actor, director de teatre i escriptor. Entre la seva obra teatral estrenada i publicada destaquen Amors (2021), La boira (2020), El funeral de Mary-Lin (2019), L’home inacabat (2017) i Carles & Belisa (2015). Ha estat dialoguista del serial de TV3 El cor de la ciutat i cap de guionistes de programes i sèries d’altres cadenes d’àmbit estatal. També és autor de la novel·la L’ombra de l’amor (2019), ambientada al Paral·lel de Barce...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Fins_on_arriba_la_memoria.pdf
Descarregar 679,93 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/01/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2995-5 | Codi: 10312003 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Fins on arriba la memòria

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir