Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

La burgesia emprenedora

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: MIRADA (LIT)
Nombre de pàgines: 520

Sinopsi de La burgesia emprenedora:

Una panoràmioca imprescindible per conèixer l'economia catalana d'avui

La història de la burgesia d'aquest país és absolutament apassionant. Molts ho han dit, i Francesc Cabana ho demostra en aquesta obra que és, de fet, una represa i ampliació de l'anterior 'La burgesia emprenedora', publicada l'any 1996. Com indica el títol, Cabana centra el seu interès en la burgesia que té una activitat amb incidència social, que ha contribuït a transformar el país, que ha suplert amb esforç la manca de recursos naturals del país i que, en alguns casos, ha aconseguit crear empreses innovadores de primer nivell a escala europea. Es tracta d'una aventura de dos segles que té milers de protagonistes: banquers, industrials, comerciants, presidents d'institucions... alguns d'ells amb biografies ben interessants. La burgesia emprenedora arrenca amb els pioners de mitjan segle XIX i arriba fins a la crisi econòmica dels nostres dies. El lector hi trobarà informació sobre les caixes d'estalvi, les companyies aèries, la novíssima burgesia i els grups familiars més rellevants de la nostra actualitat econòmica. Uns índexs de noms i d'empreses contribueixen a fer d'aquesta obra no tan sols una lectura interessant, sinó també una eina de consulta imprescindible.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La burgesia emprenedora

Francesc Cabana (Barcelona, 1934) és advocat i especialista en temes econòmics. Ha publicat nombrosos treballs relacionats amb la història bancària, l'economia catalana en general, la burgesia i la història recent del país. Destaquen títols com Bancs i banquers a Catalunya (1972), Banca Catalana: un capítol de la seva història (1978), Les multinacionals a Catalunya (1984), Banca Catalana. Diari personal (1988) i Caixes i Bancs de Catalunya (4 ... Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 15/09/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-256-7 | Codi: 171556 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Totes les opinions de La burgesia emprenedora

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir