Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta l’ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.
Tancar
Planeta de Libros
  1. Grup62.cat
  2. /
  3. Cuina
  4. /
  5. Receptes
  6. /
  7. La cuina de Peter Pan
La cuina de Peter Pan
Receptes de pastisseria per a nens. Sorprèn, emociona i crea moments únics
Tria format

La cuina de Peter Pan

Receptes de pastisseria per a nens. Sorprèn, emociona i crea moments únics
Editorial: Columna Edicions
Temàtica:
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Número de pàgines: 256

Fàcils, sorprenents, originals, creatives i 
divertides receptes de cuina dolça per a nens.

Sinopsi de La cuina de Peter Pan:

Amb aquest llibre que tens a les mans vull compartir amb tu molts dels secrets de la meva vida, del meu ofici i de la meva passió més gran: la pastisseria. I és que si pensaves que al món de la pastisseria estava tot escrit, t’equivocaves…

L’objectiu del llibre és que t’ho passis molt bé i que descobreixis algunes de les teves millors habilitats, que posis a prova les teves capacitats, que aprenguis a deixar anar la imaginació i que, abans que res, gaudeixis degustant amb els teus tots aquests dolços tan bons i originals que tu mateix hauràs creat.

Així, aquí hi trobaràs receptes senzilles pensades perquè puguis fer-les sense dificultat a casa teva. Algunes les podràs preparar tu sol i altres és millor que ho facis acompanyat, cosa que encara ho farà més divertit.

Tant a Peter Pan com a mi ens encanta el món dels nens, dels somnis i de la diversió. Una mica de tot això és el que porten les meves postres i els meus pastissos, i també molt d’amor. Amb això aconseguiràs sorprendre, emocionar i crear moments únics, t’ho asseguro. Desitjo que t’agradi!

El vull L’he llegit
Tria format

Continguts extra

Fragment
La_cuina_de_Peter_Pan.pdf
Descarregar 4,33 M

Sobre l'autor de La cuina de Peter Pan

© Carles Allende

Sobre l'autor de La cuina de Peter Pan

Christian Escribà pertany a la quarta generació d’una saga de pastissers que va començar el 1906 a la Gran Via de Barcelona. Fill d’Antoni Escribà, considerat el «mag de la xocolata», va desenvolupar la carrera culinària entre París i Barcelona, sempre amb la creativitat com a motor de les seves obres. A més dels sorprenents pastissos, concebuts per no deixar mai indiferent ningú, com a mestre del caramel va crear els Candy Glam Rings, unes pe...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 09/11/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2139-3 | Codi: 10166520 | Format: 19 x 25,5 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Rústega amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Parés Sellarés

Totes les opinions de La cuina de Peter Pan

Aquest llibre té 0 Comentaris Deixa el teu comentari
No hi ha comentaris del llibre